in stock

Огляд ринку кисломолочної продукції в Україні. 2020 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Січень 2020 року
Кількість сторінок: 11, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 11
Таблиць: 1
Спосіб оплати: наличный либо безналичный расчет, предоплата
Спосіб отримання: электронной почтой либо курьером в электронном или в печатном виде
Мова звіту: російська
4900 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Аналітиками Pro-Consulting підготовлений огляд ринку кисломолочної продукції в Україні. У даній роботі проведено аналіз обсягів виробництва кисломолочної продукції в країні в період 2016 - 2019 рр. Також в звіті представлені особливості споживання на ринку кисломолочної продукції, а також перспективні тенденції розвитку ринку.
В Україні, як і в світі в цілому, кисломолочна продукція є популярним продуктом. Основними сегментами кисломолочної продукції на ринку України є: сметана, ряжанка, маслянка, кисломолочні продукти для дитячого харчування, йогурт і кефір.
Ринок кисломолочної продукції залежить від сировинної бази – одним з визначальних чинників його розвитку є обсяг випуску молока. Нижче представлена динаміка розвитку українського ринку молока в 2016-2019 рр.

В Україні спостерігається тенденція зменшення обсягів виробництва молока, що пов'язано зі скороченням дійного поголів'я.
Ринок кисломолочної продукції є високо конкурентним, тому провідні товаровиробники щороку вводять на ринок нові товари, а також займаються активним просуванням вже існуючих продуктів. Також на ринку спостерігається тенденція до збільшення цін на кисломолочну продукцію і тенденція до збільшення споживання більш дорогих продуктів.
Ринок дуже конкурентний і повністю залежить від уподобань споживача, який також може змінювати свої переваги в бік іншого виду кисломолочної продукції. Для того щоб не втратити свого споживача, його потрібно постійно підштовхувати до вживання продукції різної рекламою та маркетинговими заходами, а також покращувати якість товарів і виводити на ринок нові продукти.
Можна очікувати зростання ринку кисломолочної продукції, що обумовлено споживчим трендом – здорова їжа і зростанням доходів населення.
Для того, щоб домогтися поліпшення існуючої позицій на ринку, вітчизняним виробникам необхідно удосконалити власну продукцію, а також акцентувати увагу на смакових якостях і натуральності продукції, що виробляється.

Детальний зміст:

1. Загальна інформація про ринок кисломолочної продукції. Аналіз поточних тенденцій на ринку кисломолочної продукції
2. Динаміка виробництва і обсяг ринку кисломолочної продукції
3. Зовнішньоекономічна діяльність на ринку кисломолочної продукції
4. Споживчі переваги на ринку кисломолочної продукції України
5. Висновки і прогнозні тенденції на ринку кисломолочної продукції

Перелік таблиць:

1. Показники місткості ринку кисломолочної продукції в натуральному вираженні за 2016 - 2019 рр., тис. тон

Перелік графіків і діаграм:

1. Динаміка виробництва молока в Україні в 2016-2019 рр., в натуральному вираженні, тис. тон
2. Динаміка виробництва кисломолочної продукції в Україні в 2016-2019 рр., в натуральному вираженні, тис. тон
3. Динаміка структури ринку кисломолочної продукції в Україні за походженням в 2016-2019 рр., в натуральному вираженні, тис. тон
4. Динаміка експорту кисломолочної продукції за 2016-2019 рр., в натуральному вираженні, тис. тон
5. Динаміка географії експорту кисломолочної продукції в 2016 і 2018 рр. в натуральному значенні, %
6. Динаміка імпорту кисломолочної продукції за 2016-2019 рр., в натуральному вираженні, тис. тон
7. Динаміка географії імпорту кисломолочної продукції в натуральному вираженні в 2016 і 2018 рр., в натуральному значенні, %
8. Рейтинг споживчих переваг кефіру в Україні в 2019 році
9. Рейтинг споживчих переваг сметани в Україні в 2019 році
10. Рейтинг споживчих переваг йогуртів в Україні в 2019 році
11. Прогнозні показники розвитку ринку кисломолочної продукції в Україні на 2019-2023 рр., тис. тон

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами