in stock

Паспорт ринку кондитерських виробів України. 2007

Загальна характеристика
Дата підготовки: Червень 2007 року
Кількість сторінок: 44, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт
Графіків і діаграм: 11
Таблиць: 23
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
750 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

В огляді ринку кондитерських виробів, підготовленому аналітиками компанї іPro-Consulting, розкрито основні тенденції розвитку галузі. Український кондитерський ринок на даний момент характеризується високим ступенем конкуренції серед вітчизняних операторів. Утримання та залучення нових споживачів можливо за рахунок новинок продукції, пошуку нових ринків збуту, переважно за рахунок експорту, а також освоєння виробництва некондітерской продукції. Стабільність української кондитерської галузі в даний час забезпечують провідні гравці ринку - Roshen, «АВК», «Конті», «Крафт Фудз Україна», «Полтавакондитер», КФ «Світоч», «Житомирські ласощі», корпорація «Бісквіт-Шоколад» та ін. зазначені оператори здійснюють значні інвестиції в модернізацію технологічних процесів, рекламну та маркетингову політику, логістику, енергозберігаючі технології та кадри. У зовнішній торгівлі найближчим часом не передбачається будь-яких різких змін, оскільки провідні гравці вивели частину виробничих майданчиків на пріоритетні для компаній ринки. Провідні українські кондитерські компанії в майбутньому будуть орієнтуватися на експорт продукції в Росію, Грузію, Казахстан, Вірменію, Азербайджан, країни Балтії, Молдову та ін.

Детальний зміст:

1. Загальна характеристика ринку кондитерських виробів в 2006-2007 роках
2. Виробництво та динаміка реалізації кондитерських виробів.
2.1. сировина
3. Структура ринку кондитерських виробів
3.1. Сегмент какаовмісних кондитерських виробів
3.2. Сегмент борошняних кондитерських виробів
3.3. Сегмент цукристих кондитерських виробів
4. Основні виробники. Характеристика ТОР-5, плани розвитку
5. Зовнішня торгівля
5.1. експорт
5.2. імпорт
6. Ціна та ціноутворення на ринку кондитерських виробів
7. Брендинг і реклама
7.1. Дистрибуція і канали збуту
8. Тенденції на ринку кондитерських виробів
Прогнозні показники на 2007 - 2008 року

Перелік таблиць:

1. Виробництво кондитерських виробів в Україні, тис. Тонн
2. Виробництво кондитерських виробів в 2005-2008 рр, тис. Тонн
3. Регіональне розподілення виробництва шоколаду та шоколадних виробів, 2006-2005 рр., Тис. Тонн
4. Регіональне розподілення виробництва борошняних кондитерських виробів, 2006-2005 рр, тис. Тонн.
5. Виробництво цукристих кондитерських виробів без какао в Україні, тис. Тонн
6. Регіональна структура виробництва цукристих кондитерських виробів без какао, тис. Тонн
7. Зовнішня торгівля кондитерськими виробами: експорт, імпорт
8. Географічний розподіл експорту кондитерських виробів в 2005-2006 роках
9. Експорт деяких кондитерських виробів в РФ
10. Географічний розподіл імпорту кондитерських виробів в 2005-2006 роках
11. Бренди основних виробників кондитерських виробів

Перелік графіків і діаграм:

1. Динаміка виробництва кондитерських виробів в Україні
2. Структура ринку кондитерських виробів в Україні в 2004 році,%
3. Структура ринку кондитерських виробів в Україні в 2005 році,%
4. Структура ринку кондитерських виробів в Україні в 2006 році,%
5. Регіональна структура виробництва шоколаду та шоколадних виробів в Україні в 2006 році,%
6. Структура виробництва шоколаду та шоколадних виробів в Україні за основним виробникам в 2006 році,%
7. Регіональна структура виробництва борошняних кондитерських виробів в Україні в 2006 році,%
8. Структура виробництва цукристих кондитерських виробів без вмісту какао в 2006 році,%
9. Основні виробники цукристих кондитерських виробів в Україні в 2006 році,%
10. Основні виробники карамелі і трофі в 2006 році,%
11. Основні виробники желейно-зефірної продукції в 2006 році,%
12. Структура експорту цукристих кондитерських виробів без вмісту какао в 2005 році,%
13. Структура експорту цукристих кондитерських виробів без вмісту какао в 2006 році,%
14. зведений дані по частках кондитерського ринку найбільших виробників в Україні на початок 2007 року,%
15. Річний оборот кондитерської корпорації ROSHEN
16. Річний оборот компанії «АВК»
17. Річний оборот компанії ЗАТ «Житомирські ласощі»
18. Річний оборот компанії ЗАТ «Крафт Фудз Україна»
19. Річний оборот компанії Nestle Україна
20. Структура експорту кондитерських виробів по країнах в 2006 році,%
21. Структура імпорту кондитерських виробів по країнам в 2006 році,%
22. Темп зростання середніх цін продукції лідерів ринку в 2006 році,%
23. Структура присутності в торгових мережах кондитерської продукції по основним виробникам,%

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами