in stock

Аналіз ринку кондитерських виробів України. 2004

Загальна характеристика
Дата підготовки: Грудень 2003 року
Кількість сторінок: 10, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт
Графіків і діаграм: 7
Таблиць: 5
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
100 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Аналітиками компанії Pro-Consulting проведено дослідження ринку кондитерських виробів України. Відзначено, що в структурі виробництва цукристих товарів в останні роки основне місце займає карамель - близько 40%. В Україні виробляються два види кондитерських виробів - це цукристі та борошняні. При цьому основна перевага населення віддає цукристим виробам. Їх виробництво становило в 1990-2000 рр. 59-65% загального обсягу випуску кондитерських виробів. Відповідно, на борошняні вироби доводиться 35-41%. Слід зазначити, що збільшення частки какаовмісних продуктів відбулося не за рахунок зростання експортних відвантажень шоколаду і шоколадних цукерок, а за рахунок збільшення вивозу карамелі з додаванням какао. Головним споживачем української кондитерської продукції є Росія, при цьому її питома вага значно знизився в останні роки - з 94% в 2000 році до 58% в 2003 році (11 міс.). У 2003 році основними постачальниками кондитерських виробів в Україні були такі компанії: ТОВ «Марс» (Росія), Ferrero, ТОВ «Меридіан Плюс» (Росія), ТОВ «Промлайн» (Росія), ЗАТ «Чіпіта Санкт-Петербург» (Росія) , Kraft та ін.

Детальний зміст:

1. Загальні тенденції.
2. Основні гравці ринку.
3. Виробництво кондитерських виробів в Україні.
4. Зовнішня торгівля:
4.1. Експорт.
4.2. Імпорт.
5. Прогноз розвитку ринку.

Перелік таблиць:

1. Структура виробництва кондитерської продукції в Україні, тонн
2. Виробництво кондвиробів в 2003 році (11 міс.) В Україні по регіонах
3. Питома вага підприємств за обсягами виробництва кондитерських виробів (за 11 міс. 2003 роки)
4. Географія експорту кондитерських виробів
5. Географія імпорту кондитерських виробів в Україну

Перелік графіків і діаграм:

1. Виробництво кондитерських виробів в Україні, тис. Тонн
2. Щомісячне виробництво всіх кондитерських виробів, тис. Тонн
3. Щомісячне виробництво шоколаду і шоколадних виробів, тис. Тонн
4. Обсяги експорту кондитерських виробів з України, тис. Тонн
5. Структура експорту кондитерських виробів за 2003 рік (11 міс.)
6. Імпорт кондитерських виробів в Україні, тис тонн
7. Структура імпорту кондитерських виробів в 2003 році (11 міс.)

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами