in stock

Бізнес-план підприємства з переробки волоських горіхів

Загальна характеристика
Дата підготовки: Січень 2018 року
Кількість сторінок: 108 сторінoк, в тому числі 32 таблиць, 24 рисунків 
Спосіб оплати: безготівковий / готівковий розрахунок, 100% передоплата
Спосіб отримання: в електронному вигляді Word + фінансова модель в Excel
14999 грн.
Концепція проекту:

Даний бізнес план пропонує відкриття підприємства з переробки волоських горіхів в обсягах 5 тонн за 1 зміну.
 
Бізнес план доводить перспективність роботи у сфері переробки горіхів завдяки розрахунку показників ефективності проекту і таким прогнозними звітам як звіт про прибутки і збитки; про рух грошових коштів. Згідно з показниками ефективності, внутрішня ставка доходу за проектом наближається до 90%, а повна окупність проекту відбувається протягом меньше 2 років.
 
У документі містяться значимі фактори успішного відкриття підприємства з переробки волоських горіхів: зазначено все необхідне обладнання, надані рекомендації з місця розташування підприємства, розраховане штатний розклад і проведено аналіз ринку. Фінансова частина проекту базується на прогнозі продажів, прибутку, рух грошових потоків, розрахунку точки беззбитковості та оцінці інвестиційної привабливості. Аналіз ризиків за проектом наведено у заключній частині документа.

Зміст:

1. Резюме проекту
2. Опис проекту
3. Характеристика цільового ринку
3.1. Загальна характеристика цільового ринку
3.2. Аналіз конкурентного середовища на ринку переробки горіхів України
3.3. Прогнози розвитку ринку
4. Виробничий план проекту
4.1. Місцезнаходження проекту
4.2. Опис і характеристика продукції
4.3. Технологічний процес і необхідне обладнання по Проекту
4.4. Необхідні площі, обладнання та інші активи за проектом
5. Організаційний план
5.1. Мережевий графік реалізації та фінансування проекту
5.2. Кадри. Кадрова політика
5.3. Нормативно-правове регулювання
6. Інвестиційний план
7. Фінансова оцінка проекту
7.1. Передумови для розрахунків і їх аргументація
7.2. Прогноз продажів за проектом
7.3. Формування прибутку за проектом
7.4. Прогноз руху грошових потоків за проектом
7.5. Точка беззбитковості за проектом
8. Аналіз ефективності проекту
8.1. Аналіз прибутковості проекту
8.2. Оцінка інвестиційної привабливості проекту
9. Аналіз ризиків
9.1. Аналіз ризиків проекту
9.2 Стратегія зниження ризиків
9.3. SWOT-аналіз
10. Висновки

Перелік таблиць:

Таблиця 1. Основні вітчизняні виробники сухофруктів і горіхів
Таблиця 2. Відстані між будівлями і спорудами в залежності від ступеня вогнестійкості і категорії виробництва
Таблиця 3. Відстані між будівлями і спорудами та між складами
Таблиця 4. Відстані від газгольдерів для горючих газів до будівель і споруд
Таблиця 5. Міжнародна колірна діаграма для ядра волоського горіха
Таблиця 6. Категорії волоських горіхів
Таблиця 7. Мінімальні вимоги в сировині
Таблиця 8. Припущення за якістю і забарвленням
Таблиця 9. Розміри пакуємого продукту, макс. мм
Таблиця 10. Вимоги до якості, поданням і упаковці ядер волоських горіхів (без шкаралупи)
Таблиця 11. Обсяг вибірки для визначення якості ядер
Таблиця 12. Лабораторне обладнання
Таблиця 13. Дефекти ядер волоських горіхів
Таблиця 14. Перелік основного обладнання
Таблиця 15. Технічні характеристики
Таблиця 16. Технічні характеристики
Таблиця 17. Оптичний сортувальник SORTEX A і HELIUS ™ P 640 Laser Sorter
Таблиця 18. Устаткування для виробництва пелет
Таблиця 19. Види обробки внутрішньої поверхні стін приміщень
Таблиця 20. Графік реалізації та фінансування проекту
Таблиця 21. Штатний розклад проекту
Таблиця 22. Інвестиційні витрати проекту
Таблиця 23. Загальні параметри по проекту
Таблиця 24. Параметри роботи підприємства
Таблиця 25. Оподаткування за проектом
Таблиця 26. Схема доходів по проекту
Таблиця 27. Звіт про прибутки і збитки за проектом
Таблиця 28. Операційні витрати за проектом
Таблиця 29. Точка беззбитковості за проектом (2-4 рік)
Таблиця 30. Формування прибутку за проектом
Таблиця 31. Ефективність проекту
Таблиця 32. Показники ефективності
 

Перелік графіків і діаграм:

Малюнок 1. Світове виробництво волоських горіхів в натуральному вираженні протягом 2011 - 2017, тис. Тонн
Малюнок 2. Світове виробництво волоських горіхів в натуральному вираженні по країнам протягом 2011-2017 рр., Тис. Тонн
Малюнок 3. Площа насаджень волоського горіха в Україні, тис. Га, 1990-2017
Малюнок 4. Структура садів України в 1990-му і 2016-му році, тис. Га.
Малюнок 5. Динаміка виробництва і споживання волоських горіхів в Україні, тис. Тонн
Малюнок 6. Динаміка імпорту кокосових, бразильських і горіхів кешью в Україні, тис. Тонн
Малюнок 7. Географічна структура імпорту кокосових, бразильських і горіхів кешью в Україну в 2017 році
Малюнок 8. Динаміка експорту та імпорту горіхів, тис. Тонн
Малюнок 9. Географічна структура експорту та імпорту горіхів в 2017 році, тис. Дол
Малюнок 10. Місцезнаходження проекту
Малюнок 11. Контроль якості сировини
Малюнок 12. Орієнтовна план-схема розміщення обладнання
Малюнок 13. Органиграмма за проектом
Малюнок 14. Напрями інвестиційних витрат
Малюнок 15. Структура продажів за проектом
Малюнок 16. Структура операційних витрат
Малюнок 17. Розрахунок точки беззбитковості за проектом
Малюнок 18. Формування прибутку за проектом
Малюнок 19. Валова виручка і маржа валового прибутку
Малюнок 20. Динаміка чистого прибутку і рентабельності продажів
Малюнок 21. Внутрішня ставка прибутковості
Малюнок 22. Період окупності проекту (з початку реалізації проекту)
Малюнок 23. Показники прибутковості проекту
Малюнок 24. Показники рентабельності (сумарно за 4 роки)

Вас може зацікавити