1905

Співробітники компаній Pro-Consulting і Pro Capital Investment виступили перед студентами КНЕУ

Співробітники Pro-Consulting і Pro Capital Investment, компаній, які входять в інвестиційний холдинг Pro Capital Group, розповіли студентам Київського національного економічного університету про роль консалтингу в розвитку бізнесу і способи залучення інвестицій в його розвиток.

image-21-04-16-11-07.jpeg

Відкриті лекції на тему «Консалтингові та інвестиційні компанії в Україні: досвід та кращі практики», які пройшли на кафедрі інвестиційної діяльності, викликали великий інтерес. Серед присутніх були викладачі університету, студенти з різних факультетів і фахівці фінансового ринку, які не тільки слухали доповідачів, але і активно задавали питання. В основному вони стосувалися актуальних проблем інвестиційного аналізу та пошуку інвесторів для проектів вітчизняних підприємств.

Мета заходу - ознайомити всіх бажаючих і зацікавлених осіб з основними принципами надання консалтингових послуг у сфері реалізації інвестицій. Студенти дізналися про специфіку і призначення аналітичних досліджень різних ринків, про розробку маркетингової стратегії та бізнес-планів та їх необхідності при прийнятті рішень у сфері стратегічного планування діяльності підприємства. А також про те, як залучити інвестиції в бізнес і підвищити вартість активів.