in stock

Аналіз ринку вареної ковбаси, сосисок та сардельок. 2019 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Листопад 2019 року
Кількість сторінок: 8, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 4
Таблиць: 1
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: російська
3250 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Аналітиками Pro-Consulting підготовлено дослідження ринку вареної ковбаси, сосисок та сардельок в Україні. У даній роботі проведено аналіз обсягів виробництва варених ковбасних виробів в країні в період 2016 - 8 міс. 2019 роки. Виробництво представлено в розрізі видів продукції. Також в звіті представлені особливості споживання на ринку вареної ковбаси, сосисок та сардельок, а також перспективні тенденції розвитку ринку.
На українському ринку понад дві третини національного виробництва припадає на ковбасні вироби, в основному за рахунок сосисок та сардельок, які відносяться до м'ясних продуктів швидкого приготування.
Ринок варених ковбасних виробів в Україні представлений великою кількістю виробників продукції, серед яких як великі м'ясні фабрики і м'ясокомбінати, так і дрібні гравці. Українці віддають перевагу продукції вітчизняного виробництва. Зокрема, продукцію місцевого виробництва воліють 90% жителів міст.


Показники експорту заморожених напівфабрикатів практично не впливають на місткість ринку. Імпорт же складає в середньому в аналізовані роки до 20 тонн, тому на ємність ринку ніяк не відбивається.

Детальний зміст:

8, Arial, 1 інтервал, 10 кегль1. Ринок вареної ковбаси, сосисок та сардельок в Україні. Загальні тенденції розвитку
2. Динаміка виробництва і обсяг ринку вареної ковбаси, сосисок та сардельок в Україні
3. Зовнішня торгівля на ринку вареної ковбаси, сосисок та сардельок в Україні
4. Особливості споживання на ринку вареної ковбаси, сосисок та сардельок в Україні
5. Перспективні тенденції розвитку ринку вареної ковбаси, сосисок та сардельок в Україні

Перелік таблиць:

1. Динаміка ємності ринку варених ковбас України в розрізі складових в 2016- 8 міс. 2019 рр.

Перелік графіків і діаграм:

1. Структура виробництва м'ясних та ковбасних виробів в Україні в 2017 р, 6 міс. 2018 року в розрізі видів,%
2. Динаміка виробництва варених ковбас, сосисок та сардельок в Україні в 2016- 8 міс. 2019 рр. в натуральному вираженні, т
3. Динаміка експорту вареної ковбаси і сосисок, сардельок з України в 2016-8 міс. 2019 рр. в натуральному вираженні, тис. т
4. Рейтинг ковбас і сосисок серед споживачів в Україні за 2019 р

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами