Дата підготовки: | Червень 2024 року |
Кількість сторінок: | 47, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 8 |
Таблиць: | 23 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | українська, російська, англійська |
Аналітиками Pro-Consulting було досліджено ринок соусів в Україні 2023 - 1 кв. 2024 року. Було проведено дослідження ринку соусів в Україні з 2023 по 1 квартал 2024 року. Аналіз показав вплив макроекономічних факторів, змін у споживчому попиті та конкуренції на ринку. Дослідження виявило зростання виробництва соусів, яке було обумовлене збільшенням попиту та впровадженням нових технологій. Експорт продукції також збільшився, особливо до країн ЄС, але імпорт залишається високим. Ціни на соуси в Україні зросли через збільшення витрат на виробництво та конкуренцію. Споживачі все більше надають перевагу натуральним продуктам із здоровим складом.
Прогнозується подальший розвиток галузі зі зростанням виробництва та експорту, а також збільшенням частки місцевих виробників на ринку.
1. Загальні характеристика ринку
1.1. Аналіз тенденцій розвитку ринку (фактори, що впливають на ринок та їхній прояв протягом досліджуваного періоду: макро фактори, стан суміжних галузей та постачальників, зміни поведінки споживачів; проблеми і передумови розвитку)
1.2. Загальні показники ринку, розрахунок ємності ринку в 2023-1 кв. 2024рр., у вартісному вираженні, млн. грн. (виробництво + імпорт - експорт)
1.3. Сегментація і структурування ринку (за видами, походженням, регіонами)
2. Основні оператори ринку (виробники та імпортери)
2.1. Перелік основних операторів ринку і їх структурування (загальна інформація, види діяльності і спеціалізація; товарні групи, торгівельні марки і асортимент; регіональна представленість)
2.2. Частки ринку основних операторів ринку (виробників з урахуванням експорту та імпортерів)
2.3. Ступінь конкуренції і ризики
3. Виробництво продукції в 2023-1 кв. 2024 рр.
4. Зовнішня торгівля та ЗЕД
4.1. Експорт соусів з України в 2023-1 кв. 2024 рр. (обсяги, структура, географія, частки експортерів)
4.2. Імпорт соусів в Україну в 2023-1 кв. 2024 рр. (обсяги, структура, географія, частки імпортерів)
5. Асортимент продукції, представлений на ринку (побудова асортиментних карт для визначення насиченості сегментів ринку – за видами, розміром та типом пакування
6. Ціна і ціноутворення на ринку
6.1. Середні поточні ціни на продукцію
6.2. Опис факторів, що впливають на формування ціни, структура
7. Брендинг і реклама (аналіз позиціонування конкурентів на ринку, присутність в каналах просування)
8. Аналіз споживання на ринку
8.1. Вподобання споживачів щодо товару, портрет споживача (за упаковкою)
8.2. Аналіз інтернет-аудиторії в галузі, пошукових запитів і видачі конкурентів
9. Канали збуту продукції (опис і оцінка структури продажів по каналах)
10. Висновки. Прогнозні показники ринку
10.1. Висновки і прогнозні тенденції розвитку ринку
10.2. Побудова гіпотез розвитку ринку. Прогнозні показники розвитку ринку в 2024-2025 рр.
10.3. Рекомендації по розвитку на ринку
11. Інвестиційна привабливість галузі
11.1. Аналіз ринкових можливостей та загроз для подальшої побудови SWOT-аналізу
11.2. PEST LE – аналіз факторів впливу на ринок та оцінка ймовірності і ступеня їх впливу
11.3 Існуючі ризики і бар’єри входу на ринок. Побудова карти ризиків на ринку
1. Ємність ринку соусів в Україні у 2023 – 1 кв. 2024 рр., у натуральному вираженні, тонн
2. Ємність ринку соусів в Україні у 2023 – 1 кв. 2024 рр., у вартісному вираженні, млн. грн.
3. Сегментація основних виробників соусів за регіонами реєстрації підприємств, 2023 р.
4. Основні параметри оцінки конкурентного середовища на ринку за методикою М. Портера
5. Основні параметри оцінки конкурентного середовища на ринку за методикою М. Портера
6. Обсяг виробництва соусів в Україні у 2023 - 1 кв. 2024 рр., у натуральному та вартісному вираженні, тонн, млн. грн.
7. Обсяги експорту соусів з України у 2023-1 кв. 2024 рр., у натуральному та вартісному вираженні, тонн, млн. грн.
8. Обсяги імпорту соусів в Україну у 2023-1 кв. 2024 рр., у натуральному та вартісному вираженні, тонн, млн. грн.
9. Асортиментна карта ринку
10. Середні ціни на соуси в України станом на травень 2024 р., грн/упаковка
11. Результативна таблиця застосування ІМК на ринку соусів в Україні
12. Використання основних каналів реклами на ринку соусів по операторам
13. Порівняльна таблиця застосування ТБ-реклами (відео-реклами) операторами ринку соусів по брендам
14. Порівняльна таблиця застосування інструментів інтернет-реклами на ринку соусів в Україні по брендам
15. PR-діяльність основних операторів ринку соусів та їх співпраця зі ЗМІ
16. Аналіз присутності операторів ринку в онлайн-каналах комунікації
17. Аналіз активності операторів ринку в онлайн-каналах комунікації
18. Аналіз брендингу основних операторів ринку соусів в Україні
19. Перелік та опис галузевих виставок та їх учасників
20. Інтернет запити споживачів, 2023-1 кв. 2024 рр
21. SWOT-аналіз по виробництву дой - паків для ринку соусів
22. PEST LE – аналіз ринку соусів в Україні для виробника упаковки (дой – пак)
23. Карта ризиків ринку соусів в Україні для виробника упаковки (дой – пак)
1. Сегментація ринку за товарними групами у 2023 р., у натуральному вираженні, %
2. Частки ринку основних операторів ринку
3. Структура експорту соусів з України у 2023 р, у натуральному вираженні, %
4. Географія експорту соусів з України у 2023 р., у натуральному вираженні, %
5. Основні експортери соусів 2023 р., у натуральному вираженні,%
6. Структура імпорту соусів в Україну у 2023 р,, у натуральному вираженні, %
7. Географія імпорту соусів в Україну у 2023 р., у натуральному вираженні, %
8. Основні імпортери соусів в Україну у 2023 р., ,у натуральному вираженні,%