Дата підготовки: | Лютий 2017 року |
Кількість сторінок: | 9, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 5 |
Таблиць: | 5 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | російська |
Крупи (гречка, рис, пшоно) відносяться до соціальних продуктів. Протягом 2012-2016 рр. обсяги виробництва круп в Україні демонстрували неоднозначну динаміку. У деяких сегментах відзначається істотне зниження обсягів продукції, що випускається. Крім того, в останні роки вітчизняний ринок круп характеризується високою волатильністю цінової кон'юнктури, ажіотажним попитом на гречку через зниження її пропозиції, нестабільними споживчими настроями, змінами в розподілі виробництва рису по регіонах України.
1. Тенденції ринку
2. Місткість ринку
3. Зовнішня торгівля
4. Споживання продукції на ринку
5. Висновки і прогнозні показники
1. Динаміка обсягів виробництва круп (в розрізі видів) в Україні в 2012-11 міс. 2016 рр., тис. тонн
2. Динаміка ємності ринку круп (гречаної, рисової, пшоняної, пшеничної, вівсяної, кукурудзяної, ячної, перлової круп та інших видів) в Україні в 2012-11 міс. 2016 рр., тис. тонн
3. Динаміка ємності ринку круп (гречаної, рисової, пшоняної) в Україні в 2012-11 міс. 2016 рр., тис. тонн
4. Динаміка обсягів експорту круп з України в 2012-11 міс. 2016 рр., тис. тонн
5. Динаміка обсягів імпорту круп в Україну в 2012-11 міс. 2016 рр., тис. тонн
1. Посівна площа під урожай в Україні, тис. гектарів
2. Географічна структура експорту круп з України в 2012, 11 міс. 2015-11 міс. 2016 рр., тис. тонн
3. Географічна структура імпорту круп в Україну в 2012, 11 міс. 2015-11 міс. 2016 рр., тис. тонн
4. Структура ринку круп України в залежності від походження продукції, натуральне вираження, %
5. Структура споживання круп за видами в Україні в 2012 і 2015 рр., в натуральному вираженні, % (оціночно)