Аналіз ринку цукру України. 2011 рік

Аналіз ринку цукру України. 2011 рік
Загальна характеристика
Дата підготовки: Вересень 2011 року
Таблиць: 3
Спосіб оплати: передоплата
Спосіб отримання:  електронною поштою або кур'єром
700 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Аналітиками компанії Pro-Consulting проведено дослідження ринку цукру в Україні. Відзначено, що за підсумками 2007-2011 років споживання цукру в Україні знизилося з 2,3 до 1,9 млн. Тонн через недостатню кількість внутрішнього виробництва продукції, а також високих ринкових цін. Незадоволення споживчого попиту на цукор українські оператори компенсують імпортними цукром-сирцем, який в подальшому переробляється і реалізується. Основними країнами-імпортерами для України виступають Бразилія, Індія і Таїланд. За даними Міністерства сільського господарства США, виробництво і споживання цукру в Україні становить близько 1% від світового виробництва і споживання. Споживання цукру в Україні досягло свого піку в 2007 році і склало 2,3 млнгрн / т. Протягом наступних 4 років на українському ринку цукру обсяг реалізації скоротився на 0,5 млн тонн в зв'язку з різким падінням доходів населення. Одним з головних факторів, що впливають на реалізацію цукру, є сезонність. У літній період спостерігається зростання цін на даний продукт, що обумовлено підвищенням попиту на цукор з боку виробників алкогольних і безалкогольних напоїв, кондитерських виробів, а також домогосподарств. У зв'язку зі значними обсягами імпорту продукції ціни на цукор ростуть протягом досліджуваного періоду. За підсумками 2011 року вартість 1 тонни цукру досягла максимальних показників за весь минулий період 1,09 тис. Дол. США / т. Головною метою операторів ринку цукру в Україні на найближчі 5-10 років є збільшення внутрішнього виробництва продукції.

Детальний зміст:

1. Цукровий ринок України
2. Cтруктура споживання
3. Ціни на цукор

Перелік таблиць:

1. Виробництво, врожайність і площі під цукровий буряк в Україні
2. Структура виробництва цукру з цукрових буряків в Україні в контексті виробників
3. Виробництво, споживання імпорту і ціни на цукор в Україні в період з 2003-2004 рр. по 2010-2011 рр.
 

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами