in stock

Аналіз ринку майонезу України. 2004

Загальна характеристика
Дата підготовки: Лютий 2005 року
Кількість сторінок: 14, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт
Графіків і діаграм: 8
Таблиць: 5
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
100 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Огляд ринку майонезу України, підготовлений аналітиками компанії Pro-Consulting, включає динаміку виробництва продукції за 1997-2004 рр., А також опис загальних тенденцій розвитку напрямку. Українська масложирова галузь почала відроджуватися в 1999 році після введення обмежень на вивезення насіння соняшнику (у вересні 1999 року). Разом з ростом всієї вітчизняної олійно-жирової галузі збільшилася також і виробництво майонезу, що було обумовлено не тільки доступністю основної сировини (рослинного масла), а й значним збільшенням попиту з боку споживачів. В середньому щорічне споживання майонезу на душу населення в Україні становить 2,4 кг. Основною особливістю розвитку галузі в 2004 році є її консолідація. Майже 60% виробництва зосереджено на потужностях 3 виробників: "Волиньхолдинг", "Львівський жиркомбінат", "Марг-Вест". Середня рентабельність виробництва білих соусів становить 5-8%. В цілому вітчизняний ринок майонезної продукції наближається до насичення. Основними характеристиками насиченості ринку можна вважати: зменшення темпів зростання виробництва; стабілізацію рівня імпорту; витіснення з ринку дешевих низькоякісних майонезів; поява і просування потужних національних брендів.

Детальний зміст:

1. Ситуація на ринку майонезу.
2. Динаміка виробництва майонезу.
3. Основні учасники ринку:
3.1 Виробники майонезу.
3.2 Виробництво майонезу.
4. Регіональне розподілення:
4.1. Структура виробництва.
5. Сезонність виробництва майонезу в розрізі областей.
6. Сезонність виробництва майонезу.
7. Сировина.
8. Упаковка.
9. Експорт майонезу:
9.1 Експорт майонезу в розрізі країн.
9.2 Експорт майонезу в розрізі торгових марок.
10. Імпорт майонезу:
10.1 Імпорт майонезу в розрізі країн.
10.2 Імпорт майонезу в розрізі торгових марок.
11. Ціни на майонез.
12. Перспективи розвитку ринку майонезу в Україні.

Перелік таблиць:

1. Виробництво майонезу провідними виробниками в 2001-2004 роках, тис. Тонн
2. Виробництво майонезу в розрізі областей
3. Експорт майонезу в розрізі країн
4. Імпорт майонезу в розрізі країн
5. Ціни на майонез станом на 20.12 2004 року

Перелік графіків і діаграм:

1. Динаміка виробництва майонезу
2. Структура виробників майонезу,%
3. Структура виробництва майонезу в 2003 році,%
4. Структура виробництва майонезу в 2004 році,%
5. Сезонність виробництва майонезу в 2002-2004 роках, тонн
6. Експорт майонезу в розрізі країн в 2004 році,%
7. Експорт майонезу в розрізі торгових марок в 2004 році,%
8. Імпорт майонезу в 2004 році в розрізі торгових марок,%

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами