in stock

Аналіз ринку кондитерських виробів України. 2011 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Серпень 2011 року
Кількість сторінок:  55, Arial, 1 интервал, 10 шрифт
Графіків і діаграм: 42
Таблиць: 27
Спосіб оплати: готівковий/безготівковий розрахунок, в тому числі банківською карткою, передоплата
Спосіб отримання:  електронною поштою або кур'єром
2500 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Аналітиками компанії Pro-Consulting підготовлений огляд ринку кондитерських виробів України, в якому міститься інформація про основні тенденції розвитку ринку в період 2006-2010 рр., Обсяги виробництва та зовнішньої торгівлі. Відзначено, що ємність ринку кондитерських виробів за досліджуваний період скоротилася на 15,7%, головним чином через зміни культури споживання. Розглянуто основні показники розвитку сегментів виробів з цукру, з борошна, а також готових харчових продуктів з утримання какао. Зроблено висновок, що найбільш популярними в Україні є вироби з борошна, далі йдуть вироби з вмістом какао і найменша частка припадає на вироби з цукру. Вивчено провідні гравці ринку, в трійку лідерів серед яких входять компанії «Roshen», «Конті» і «АВК». Розглянуто їх фінансові механізми формування і розподілу прибутку, дивідендних виплат, вплив політики дивідендних виплат на фінансову структуру капіталу, а також проведена оцінка ефективності дивідендної політики. Окрему увагу приділено динаміці цін на кондитерські вироби. Відзначено, що в 2010 р ціни на кондитерські вироби з борошна зросли на 80,1%, а на вироби з цукру - на 97,4% відносно 2006 року. Розглянуто асортимент продукції, представлений на ринку, а також споживчі переваги. На підставі проведеного дослідження здійснено прогнозування розвитку ринку і оцінена інвестиційна привабливість галузі.

Детальний зміст:

1. Загальна характеристика ринку кондитерських виробів України
1.1 Опис ринку
1.2 Аналіз тенденцій розвитку ринку
1.3 Загальні показники ринку, розрахунок емкості ринку, внутрішнього споживання
1.4 Сегментація і структурування ринку
2. Виробництво і динаміка реалізації кондитерських виробів в Україні
2.1 Обсяг виробництва і реалізації кондитерських виробів в натуральному вираженні
2.2 Обсяг виробництва і реалізації кондитерських виробів в грошовому вираженні 
2.3 Динаміка зростання виробництва і реалізації продукції на ринку
3. Основні оператори ринку
3.1 Перелік та опис основних операторів ринку
3.2 Структурування операторів (по сегментах, по групах, спеціалізації, регіонально)
3.3 Долі ринка основних операторів
3.4 Уровень конкуренції та ризики
4. Аналіз діяльності українських підприємств, які входять в корпорацію «Рошен»
4.1 Фінансовий механізм управління формування та розподілу прибутку на підприємстві «Рошен»
4.2 Аналіз діючої практики «Рошен» по формуванню дивідендних виплат
4.3 Вплив політики дивідендних виплат на фінансову структуру капіталу
4.4 Оцінка ефективності дивідендної політики корпорації «Рошен»
5. Аналіз діяльності українських підприємств, які входять в корпорацію «Конті»
5.1 Фінансовий механізм управління формування та розподілу прибутку на підприємстві «Конті»
5.2 Аналіз діючої практики «Конті» по формуванню дивідендних виплат
5.3 Вплив політики дивідендних виплат на фінансову структуру капіталу
5.4 Оцінка ефективності дивідендної політики корпорації «Конті»
6. Аналіз діяльності українських підприємств, які входять в корпорацію «АВК»
6.1 Фінансовий механізм управління формування та розподілу прибутку на підприємстві «АВК»
6.2 Аналіз діючої практики «АВК» по формуванню дивідендних виплат
6.3 Вплив політики дивідендних виплат на фінансову структуру капіталу
6.4 Оцінка ефективності дивідендної політики корпорації «АВК»
7. Зовнішня торгівля 
7.1 Експорт (обсяг, структура, ціни, географія поставок по країнах)
7.2 Імпорт (обсяг, структура, ціни, географія поставок по країнах)
8. Ціна і формування ціни на ринку
8.1 Динаміка цін на кондитерські вироби
8.2 Опис факторів, які впливають на формування ціни
8.3 Собівартість продукції на ринку, рентабельність виробництва
9. Споживання продукції на ринку
9.1 Переваги споживачів щодо товарів. Профіль кінцевого споживача
9.2 Потреба споживачів у товарах
9.3 Ступінь задоволеності споживання
10. Асортимент, який представлений на ринку
11. Висновки. Прогнозні показники
12. Інвестиційна привабливість галузі
12.1 SWOT-аналіз ринкового напрямку
12.2 Наявні ризики і бар’єри входу на ринок

Перелік таблиць:

1. Ємкість ринку кондитерських виробів України в 2006-2010 рр., в натуральному вираженні, тис. т
2. Ємкість ринку шоколаду та інших продуктів з вмістом какао в Україні в 2006-2010 рр., в натуральному вираженні, тис. т
3. Ємкість ринку кондитерських виробів з цукру без вмісту какао в Україні в 2006-2010 рр., в натуральному вираженні, тис. т
4. Ємкість ринку борошняних кондитерських виробів в Україні в 2006-2010 роках, в натуральному вираженні, тис. т
5. Обсяги виробництва кондитерських виробів в Україні в 2006-2010 роках, в натуральному вираженні, тис. т
6. Обсяги виробництва кондитерських виробів в Україні в 2006-2010 роках, в грошовому вираженні, тис. USD
7. Опис основних гравців кондитерського ринку України
8. Витяг зі Звіту про фінансові результати Публічного акціонерного товариства «Київська кондитерська фабрика «Рошен» за 2010 рік
9. Витяг зі Звіту про фінансові результати Публічного акціонерного товариства «Київська кондитерська фабрика «Рошен» за 2010 рік. Розрахунок показників прибутковості акцій
10. Обсяг чистого прибутку і обсяг виплачених дивідендів Публічного акціонерного товариства «Київська кондитерська фабрика «Рошен» в 2006-2010 рр., тис. грн.
11. Обсяг чистого прибутку і обсяг виплачених дивідендів Публічного акціонерного товариства «Кременчуцька кондитерська фабрика «Рошен» в 2006-2010 рр., тис. грн.
12. Обсяг чистого прибутку і обсяг виплачених дивідендів Публічного акціонерного товариства «Маріупольська кондитерська фабрика «Рошен» в 2006-2010 рр., тис. грн.
13. Обсяг чистого прибутку і обсяг виплачених дивідендів Публічного акціонерного товариства «Вінницька кондитерська фабрика» в 2006-2010 рр., тис. грн.
14. Витяг зі Звіту про фінансові результати Публічного акціонерного товариства «Виробниче об'єднання «Конті» за 2010 рік. Розрахунок показників прибутковості акцій
15. Обсяг чистого прибутку і обсяг виплачених дивідендів Публічного акціонерного товариства «Виробниче об'єднання «Конті» в 2006-2010 рр., тис. грн.
16. Обсяг чистого прибутку і обсяг виплачених дивідендів Відкритого акціонерного товариства «Кондитерська фабрика «А.В.К.» в м. Мукачево» в 2006-2010 рр., тис. грн.
17. Обсяг чистого прибутку і обсяг виплачених дивідендів Закритого акціонерного товариства «Кондитерська фабрика «А.В.К.» м. Луганск» в 2006-2010 рр., тис. грн.
18. Обсяг чистого прибутку і обсяг виплачених дивідендів Закритого акціонерного товариства «Кондитерська фабрика «А.В.К.» м. Дніпропетровськ» в 2006-2010 рр., тис. грн.
19. Обсяг чистого прибутку і обсяг виплачених дивідендів Закритого акціонерного товариства «Кондитерська фабрика «А.В.К.» м. Донецьк» в 2006-2010 рр., тис. грн.
20. Обсяг чистого прибутку і обсяг виплачених дивідендів Закритого акціонерного товариства «АВК» в 2006-2010 рр., тис. грн.
21. Обсяги експорту кондитерських виробів з України в 2006-2010 рр., в натуральном вираженні, т
22. Обсяги експорту кондитерських виробів з України в 2006-2010 рр., в грошовому вираженні, тис. дол. США
23. Обсяги імпорту кондитерських виробів в Україну в 2006-2010 рр., в натуральном вираженні, т
24. Обсяги імпорту кондитерських виробів в Україну в 2006-2010 рр., в грошовому вираженні, тис. дол. США
25. Опис факторів, які впливають на формування ціни на ринку
26. Рентабельність деяких підприємств - лідерів кондитерського ринку в 2010 році, тис. грн., %
27. Розширений SWOT-аналіз кондитерського ринку України

Перелік графіків і діаграм:

1. Ємкість ринку кондитерських виробів в Україні в 2006-2010 рр., в натуральному вираженні, тис. тонн
2. Структура ринку кондитерських виробів в залежності від типу кондитерських виробів, %
3.  Структура ринку кондитерських виробів в залежності від виду кондитерських виробів, %
4. Сегментування ринку по операторах ринку
5. Обсяги виробництва кондитерських виробів в Україні в 2006-2010 рр., в натуральному вираженні, тис. т
6. Динаміка зростання виробництва кондитерських виробів в Україні в 2007-2010 рр., %
7. Сегментація операторів ринку в залежності від асортименту продукції, що виробляється
8. Доля виробництва кондитерських виробів з цукру без додавання какао в різних регіонах України в 2010 році, %
9. Долі ринку основних операторів кондитерського ринку України в 2010 році, %
10. Приклад збільшення доходів мажоритарного акціонера при використанні посередника в процесі здійснення продажу продукції компанії
11. Структура власності Публічного акціонерного товариства «Київська кондитерська фабрика «Рошен» станом на 01.07.2010 року
12. Структура власності Публічного акціонерного товариства «Кременчуцька кондитерська фабрика «Рошен» станом на 01.07.2010 року
13. Структура власності Публічного акціонерного товариства «Маріупольська кондитерська фабрика «Рошен» станом на 01.07.2010 року
14. Структура власності Публічного акціонерного товариства «Вінницька кондитерська фабрика» станом на 01.07.2010 року
15. Фінансова структура капіталу Публічного акціонерного товариства «Київська кондитерська фабрика «Рошен» станом на 31.12.2006 року та 31.12.2010 року
16. Фінансова структура капіталу Публічного акціонерного товариства «Кременчуцька кондитерська фабрика «Рошен» станом на 31.12.2006 року та 31.12.2010 року
17. Фінансова структура капіталу Публічного акціонерного товариства «Маріупольська  кондитерська фабрика «Рошен» станом на 31.12.2006 року та 31.12.2010 року
18. Фінансова структура капіталу Публічного акціонерного товариства «Вінницька  кондитерська фабрика» станом на 31.12.2006 року та 31.12.2010 року
19. Структура власності Публічного акціонерного товариства «Виробниче об'єднання «Конті» станом на 01.07.2010 року
20. Фінансова структура капіталу Публічного акціонерного товариства «Виробниче об'єднання «Конті» станом на 31.12.2006 року та 31.12.2010 року, %
21. Структура власності Відкритого акціонерного товариства «Кондитерська фабрика  «А.В.К.» в м. Мукачево» станом на 01.07.2010 року
22. Структура власності Закритого акціонерного товариства «Кондитерська фабрика  «А.В.К.» м. Луганск» станом на 01.07.2010 року
23. Структура власності Закритого акціонерного товариства «Кондитерська фабрика  «А.В.К.» м. Дніпропетровськ» станом на 01.07.2010 року
24. Структура власності Закритого акціонерного товариства «Кондитерська фабрика  «А.В.К.» м. Донецьк станом на 01.07.2010 року
25. Структура власності Закритого акціонерного товариства «АВК» станом на 01.07.2010 року
26. Фінансова структура капіталу Відкритого акціонерного товариства «Кондитерська фабрика «А.В.К.» в м. Мукачево» станом на 31.12.2006 року та 31.12.2010 року
27. Фінансова структура капіталу Закритого акціонерного товариства «Кондитерська фабрика «А.В.К.» м. Дніпропетровськ» станом на 31.12.2006 року та 31.12.2008 року
28. Фінансова структура капіталу Акціонерного товариства «Кондитерська фабрика «А.В.К.» м. Донецьк» станом на 31.12.2006 року та 31.12.2008 року
29. Фінансова структура капіталу Закритого акціонерного товариства «Кондитерська фабрика  «А.В.К.» м. Луганск» станом на 31.12.2006 року та 31.12.2008 року
30. Фінансова структура капіталу Закритого акціонерного товариства «АВК» станом на 31.12.2006 року та 31.12.2008 року
31. Структура експорту кондитерських виробів з України в 2006-2010 рр., в натуральному вираженні, %
32. Доля експорту кондитерської продукції, яка проведена в Україні в 2006-2010 рр., %
33. Структура експорту кондитерських виробів з України в 2006-2010 рр., в грошовому вираженні, %
34. Структура експорту кондитерських виробів з України по країнах в 2010 році, %
35. Структура імпорту кондитерських виробів в Україну в 2006-2010 рр., в натуральному вираженні, %
36. Доля імпортної кондитерської продукції на внутрішньому ринку України в 2006-2010 рр., в натуральному вираженні, %
37. Структура імпорту кондитерських виробів в Україну в 2006-2010 рр., в грошовому вираженні, %
38. Структура імпорту кондитерських виробів в Україну по країнах в 2010 році, %
39. Співвідношення імпорту та експорту кондитерських виробів в 2006-2010 рр., в натуральному вираженні, %
40. Співвідношення споживання різних видів кондитерських виробів в Україні в 2010 році, %
41. Прогноз обсягів виробництва кондитерських виробів в Україні в 2011-2013 рр., тис. тонн
42. Асортимент кондитерських виробів, який представлений на ринку

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами