31 жовтня інвестиційний холдинг Pro Capital Group відзначав своє 9-річчя. Наші успіхи у цифрах

Пам'ятаючи, що головне для успішної компанії - не втрачати заданий темп, ми кожен рік не просто підтверджуємо попередні досягнення, а й підкорюємо нові вершини в бізнесі.

Дев'ятий рік діяльності приніс нам такі результати:

Pro-Consulting - перша українська консалтингова компанія, яка отримала почесну премію ім. Габріеля Аль-Салем "Консультант року-2011" - у 2013 році вдруге була запрошена стати учасником змагання найкращих компаній у сфері фінансового консалтингу.

Аналітичний департамент за рік провів 240 аналітичних досліджень ринків для компаній, які працюють в різних сферах економіки.

Департамент фінансового консалтингу підготував 90 бізнес-планів та інвестиційних документів для стартапів, МСБ і великих компаній з України та Європи.

Pro Capital Investment - наймолодша компанія холдингу, яка стала організатором першого інвестиційного роуд-шоу українських проектів у Лондоні Invest in Ukraine. Перше роуд-шоу, яке пройшло в столиці Великобританії в лютому цього року викликало великий інтерес у європейських інвесторів і в українського бізнесу. Другий захід було проведено вже за кілька місяців - 24 жовтня 2013 року. Також, 20 листопада 2013 року у Києві компанія проведе III щорічну конференцію PCG "Гроші для бізнесу, бізнес для грошей", яка є платформою для дієвої співпраці експертів фінансової сфери та підприємців. Конференція націлена на реальний результат - збільшення потоку інвестицій у бізнес. Крім того, компанія також випускає авторський телепроект - програму PRO CAPITAL про ринки капіталу і можливості заробляти на них. Телепроект виходить з листопада 2011 року у прайм-тайм на "Першому діловому" - кращому каналі ділових новин 2013 року по версії Media & Sat Leaders 2013. PRO CAPITAL є одним з найбільш рейтингових проектів телеканалу, а керуючий партнер Pro Capital Investment Антоніна Кутова, яка веде цю програму - зайняла призове місце в номінації "Кращий тележурналіст" конкурсу "Кращий журналіст фондового ринку 2012".

Pro Capital Asset Management - компанія з управління активами за рік збільшила кількість фондів, з якими працює, з 7 до 13. Тепер Pro Capital Asset Management управляє активами одного корпоративного венчурного фонду і 12 пайових. Також, за цей рік компанія збільшила активи в управлінні до 2,9 млрд. грн.

Pro Capital Securities - компанія, яка надає послуги з комплексного супроводу операцій на фондовому ринку України.

Цього року, у зв'язку із змінами у законодавстві та впровадженням нових правил здійснення депозитарної діяльності, компанія Pro Capital Securities успішно переуклала договори з Розрахунковим центром (колишній депозитарій ВДЦП) і Центральним депозитарієм (колишній НДУ). Також підключилася до таких послуг як "інтернет- банкінг" та "інтернет-кліринг", які надаються Розрахунковим центром, що дозволяє проводити біржові угоди для клієнтів. За цей рік компанією було відкрито 199 нових рахунків. Всього компанія обслуговує 7314 рахунків.

Всі чотири компанії Pro Capital Group надають повний спектр послуг зі створення та забезпечення успішної роботи бізнесу на всіх етапах його діяльності - від створення бізнес-плану та пошуку інвестицій для розвитку бізнесу до управління активами та розміщення компаній на українських та міжнародних біржах.

DM_s.jpg"Ми продовжуємо йти вперед і, згідно нашої місії, відкривати нові можливості для розвитку бізнесу, використовуючи інструменти ринку капіталу. Цього року ми двічі успішно провели роуд-шоу українських проектів у Лондоні Invest in Ukraine-2013. Наші експерти, спільно з Українським Бізнес Центром у Лондоні, відібрали і представили європейським інвесторам перспективні українські бізнес-проекти. Крім того, вже за три тижні, 20 листопада, ми проведемо ще один масштабний проект - III щорічну конференцію PCG "Гроші для бізнесу, бізнес для грошей", присвячену залученню інвестицій в розвиток бізнесу. Серед спікерів конференції - експерти міжнародного рівня, а також представники компаній реального бізнесу, які вже мають успішний досвід залучення інвестицій.

Ми намагаємося зробити свій внесок у розвиток бізнесу, надаючи також безкоштовні консультації підприємцям (або тим, хто хоче ними стати) у рамках Національного проекту розвитку підприємництва в Україні "Бізнес-Ідея". Ми впевнені - від якості ведення бізнесу в нашій країні багато в чому залежить якість життя в ній",Дмитро Олійник, керуючий партнер Pro Capital Group.