Анотація до аналізу ринку:
Сухофрукти є найбільш простим способом заміни натуральних фруктів в щоденному раціоні. Висока поживність, внутрішньо низький рН плода, низька вологість, а також наявність природних антимікробних сполук в сушених фруктах роблять їх чудовою безпечної їжею. Трансформація культури харчування в бік більш здорового і збалансованого раціону стимулює розвиток ринку. Як і в багатьох галузях харчової промисловості, все споживання розподіляється між населенням і промисловим сектором. Найбільшим попитом, як серед населення, так і організацій користуються родзинки. Ємність ринку сухих плодів і ягід менше в порівнянні з горіхами, проте, має стійку тенденцію до зростання. Найбільшими споживачами даного виду продуктів є кондитерські та хлібобулочні підприємства, що використовують сухофрукти як добавки.
Детальний зміст:
1. Загальні тенденції ринку. Розрахунок ємності.
2. Зовнішня торгівля.
3. Споживання продукції.
4. Висновки та прогнози.
Перелік таблиць:
1. Сегментування ринку сухофруктів за ступенем споживання
Перелік графіків і діаграм:
1. Ємність ринку горіхів в Україні в 2010 - 7 міс. 2014 рр., натуральне вираження, тис. тонн
2. Ємність ринку сухих плодів, ягід і винограду в Україні в 2010 – 7 міс. 2014 рр., натуральне вираження, тис. тонн
3. Ємність ринку готових сумішей горіхів, плодів, ягід та винограду в Україні в 2010 – 7 міс. 2014 рр., натуральне вираження, тис. тонн
4. Загальна ємність ринку горіхів і сухофруктів в Україні в 2010 – 7 міс. 2014 рр., натуральне вираження, тис. тонн
5. Структура імпорту горіхів у розрізі видів у 2013 – 7 міс. 2014 рр., натуральне вираження, %
6. Структура імпорту сушених плодів, ягід і винограду в розрізі видів у 2013 – 7 міс. 2014 рр., натуральне вираження, %
7. Структура імпорту горіхів і сухофруктів в розрізі країн в 2013 – 7 міс. 2014 рр., натуральне вираження, %
8. Структура експорту сухофруктів у розрізі видів у 2013 р., натуральне вираження, %
9. Прогнозні показники ємності ринку горіхів і сухофруктів в Україні в 2014–2017 рр., натуральне вираження, %