in stock

Аналіз ринку квасу України. 2009 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Травень 2009 року
Кількість сторінок:  24, Arial, 1 интервал, 10 шрифт
Графіків і діаграм: 18
Таблиць: 1
Спосіб оплати: готівковий/безготівковий розрахунок, в тому числі банківською карткою, передоплата
Спосіб отримання:  електронною поштою або кур'єром
Мова звіту: російська, англійська
2100 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Огляд ринку квасу України, підготовлений аналітиками компанії Pro-Consulting, містить загальну характеристику ринкового спрямування: опис, історію розвитку, сезонність, структуру ринку безалкогольних напоїв в Україні, порівняльний аналіз технологій виробництва квасу різними компаніями. Основними тенденціями розвитку українського ринку квасу є зростання і укрупнення позицій спеціалізованих компаній-виробників, відхід з ринку невеликих підприємств, зростання частки прихильників квасу і, як результат, збільшення обсягів його споживання, переорієнтація споживачів безалкогольних напоїв на натуральні продукти. Звіт включає показники виробництва, зовнішньоекономічної діяльності, споживання. Розглянуто основні гравці ринку квасу, розраховані їх частки ринку. Виявлено, що близько 80% внутрішнього ринку контролювали 5 лідерів: ТОВ «Акваріус систем менеджмент», ЗАТ «БАН», КЗБН «Росинка», ТОВ ТПК «Перша приватна броварня», Carlsberg Ukraine, ПБК «Радомишль». Зроблено висновки і рекомендації, а також розраховані прогнозні показники. Відзначено, що споживачі поступово починають позиціонувати квас як окремий вид натурального напою. У портфелях дистриб'юторів бутильований квас також вже став окремою категорією, під яку розробляється оригінальна збутова політика, в кадровому складі компаній з'являються окремі менеджери по квасу.

Детальний зміст:

1. Загальна характеристика ринку квасу (технологія виробництва, сезонність)
2. Виробництво і динаміка реалізації квасу
3. Структура виробництва квасу
3.1 Бочковий квас
3.2 Квас в ПЕТ-упаковці
3.3 Кеговий квас
3.4 Квас в металевій банці
4. Основні гравці
5. Зовнішня торгівля
6. Споживання квасу
Висновки и прогнозні показники

Перелік таблиць:

1. Структура ринку БАН в Україні в 2006 році, %
2. Структура ринку БАН в Україні в 2007 році, %
3. Структура ринку БАН в Україні в 2008 році, %
4. Виробництво квасу в Україні в 2004-2008 рр. ( натуральне вираження), млн. л
5. Динаміка виробництва квасу в Україні в 2004-2008 рр. ( натуральне вираження), %
6. Виробництво квасу в Україні в 2004-2008 рр. ( грошове вираження), млн. грн.
7. Динаміка виробництва квасу в Україні в 2004-2008 рр. ( грошове вираження), %
8. Структура реалізації квасу в 2008 році, %
9. Структура реалізації квасу за каналами збуту в 2008 році, %
10. Долі ринку основних гравців ринку квасу в 2005 році, %
11. Долі ринку основних гравців ринку квасу в 2006 році, %
12. Долі ринку основних гравців ринку квасу в 2007 році, %
13. Долі ринку основних гравців ринку квасу в 2008 році, %
14. Експорт квасу з України в 2004-2008 рр., млн. л
15. Основні українськи експортери квасу в 2008 році, %
16. Частота споживання бутильованого і розливного квасу, %
17. Прогноз виробництва квасу в Україні (в натуральному вираженні), млн. л
18. Прогноз виробництва квасу в Україні (в грошовому вираженні), млн. грн.

Перелік графіків і діаграм:

1. Порівняльна таблиця технології виробництва квасу різними компаніями

Зв'язатися з нами