Дата підготовки: | Грудень 2013 року |
Кількість сторінок: | 8 |
Графіків і діаграм: | 9 |
Таблиць: | 1 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром |
Мова звіту: | Російська |
Аналітиками компанії Pro-Consulting досліджений ринок макаронних виробів в Україні. За результатами роботи підготовлено огляд, який включає показники обсягів ринку в 2007-2013 рр. Розраховані дані по виробництву, експорту та імпорту макаронів. Представлена географічна структура експорту і імпорту макаронних виробів без начинки. Проведено структурування ринку, визначені найбільш привабливі сегменти. Охарактеризовано основних учасників ринку. Звіт містить структуру виробництва макаронних виробів по виробниках. На підставі даних Держкомстату України наведені середні ціни на макарони в роздрібних мережах, а також індекси цін виробників продукції. Розглянуто споживчі переваги на ринку макаронних виробів. Зроблено висновки, які свідчать, що протягом останніх декількох років ринок розвивався нестабільно і демонстрував негативну динаміку розвитку. Більш динамічному розвитку ринку перешкоджає відносно невисока купівельна спроможність населення. Особливо це помітно в Чернівецькій, Закарпатській та Тернопільській областях, де продажі макаронних виробів на одну людину в середньому за рік становлять, відповідно, 0,7 кг, 0,9 кг і 1,1 кг.
1. Динаміка показників розвитку ринку макаронних виробів без начинки (виробництво, експорт, імпорт, обсяг ринку) в 2007–2013 рр. у натуральному вираженні, тис. тонн