Дата підготовки: | Вересень 2014 року |
Графіків і діаграм: | 13 |
Таблиць: | 5 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром |
Виготовляється глюкозний сироп шляхом гідролізу і очищення крохмалю. При цьому найчастіше основною сировиною для виробництва сиропу є кукурудза, проте деякі виробники (в основному європейські) використовують також картопляний крохмаль. Основна маса глюкозного сиропу реалізується для використання в промисловому виробництві, що свідчить про оптову торгівлю, а також незначна частина продукції продається в роздрібній торгівлі для використання в побутових умовах. На сьогоднішній день глюкозні сиропи використовуються у виробництві кондитерських, кисломолочних, хлібобулочних та борошняних виробів, пивоварінні, виробництві безалкогольних напоїв, морозива і заморожених десертів. Ринок глюкозних сиропів України можна назвати консолідованим. Виробничі потужності зосереджені всього на двох підприємствах, які і виступають експортерами продукції. Основними споживачами глюкозних сиропів є підприємства харчової промисловості.
1. Загальна характеристика ринку глюкозних сиропів України
1.1. Аналіз тенденцій розвитку ринку в 2010–2014 рр. (проблеми, фактори впливу на ринок, специфіка)
1.2. Загальні показники ринку, розрахунок ємності ринку в 2010–2014 рр.
2. Динаміка виробництва та реалізації глюкозних сиропів в Україні
2.1. Динаміка виробництва в натуральному вираженні в 2010–2014 рр.
2.2. Динаміка виробництва у грошовому вираженні в 2010–2014 рр.
3. Зовнішня торгівля на ринку глюкозних сиропів України
3.1. Експорт продукції в 2010–2014 рр. (обсяги, географія поставок, основні експортери та їх іноземні контрагенти)
3.2. Імпорт продукції в 2010–2014 рр. (обсяги, географія поставок, основні імпортери і їхні іноземні контрагенти)
4. Конкурентна ситуація на ринку
4.1. Основні гравці, їх опис
4.2. Частки ринку основних гравців
5. Динаміка цін на глюкозний сироп у 2010–2014 рр.
6. Висновки та рекомендації. Прогнозні показники розвитку ринку до 2017 р.
1. Структура українського ринку глюкозних сиропів
2. Виробництво крохмалепаточної продукції в Україні 2011–2014 рр., тис. тонн
3. Основні показники ринку глюкозних сиропів України в 2010–2013 рр. у натуральному вираженні, тис. тонн
4. Обсяг експорту глюкозних сиропів із України в 2010–2014 рр. у натуральному вираженні, тис. тонн
5. Обсяг імпорту глюкозних сиропів до України в 2010–2014 рр. у натуральному вираженні, тис. тонн
1. Частки ринків основних споживачів глюкозних сиропів в загальному споживанні продукту в Україні, %
2. Динаміка ємності ринку глюкозних сиропів в Україні за 2010 – 6 міс. 2014 рр. у натуральному вираженні, тис. тонн
3. Динаміка виробництва глюкозних сиропів в Україні за 2010 – 6 міс. 2014 рр. у натуральному вираженні, тис. тонн
4. Динаміка виробництва глюкозних сиропів в Україні за 2010 – 6 міс. 2014 рр. у грошовому вираженні, млн дол. США
5. Динаміка експорту глюкозних сиропів із України за 2010 – 6 міс. 2014 рр. у натуральному вираженні, тис. тонн
6. Частки експортерів глюкозних сиропів із України в 2013 р., %
7. Географічна структура експорту глюкозних сиропів за 2013 р.
8. Динаміка імпорту глюкозних сиропів до України за 2010 – 6 міс. 2014 рр. у натуральному вираженні, тис. тонн
9. Частки імпортерів глюкозних сиропів до України в 2013 р., %
10. Географічна структура імпорту глюкозних сиропів за 2013 р., %
11. Частки основних операторів на ринку глюкозних сиропів України за 2013 р., %
12. Динаміка цін на глюкозний сироп у 2010–2014 рр. на умовах FCA, %
13. Динаміка ємності ринку глюкозних сиропів України в 2014–2017 рр. у натуральному вираженні, тис. тонн