Дата підготовки: | Грудень 2006 року |
Кількість сторінок: | 12, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт |
Таблиць: | 21 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Огляд ринку цукру України підготовлений аналітиками компанії Pro-Consulting на основі дослідження тенденцій його розвитку. Розрахована ємність ринку в натуральних і грошових показниках. Представлена регіональна сегментація виробництва цукру в Україні. Найбільшою країною-імпортером продукції на ринку є Бразилія з часткою в 33%. Зазначено, що в 2005-2006 рр. цукор експортувався виключно в Молдову. Виконана сегментація споживання цукру в розрізі регіонів України: Київська область споживає 12,5% продукції, Харківська - 11,3%, Одеська - 9,7%. Відзначено, що близько 66% цукру в Україні споживається населенням, а 34,3% продукції припадає на промислові підприємства. Зазначено, що тільки 33,6% цукру завозиться в Україну легально, що залишилася частка поставок є чорним і сірим імпортом. Представлена цінова структура ринку в розрізі цін попиту і пропозиції. Основними учасниками ринку є: «Українська продовольча компанія» з часткою в 12,5%, «Укррос» - 10,1%, «Укрмпромінвест» - 4,8%, «Астарта-Київ» - 4,6%, «Дубноцукор» - 4,2%. Відзначено, що в найближчі три роки варто очікувати невеликого збільшення виробництва цукру за рахунок зростання посівних площ під цукровим буряком.
1. Основні параметри ринку
2. Структура імпорту, експорту, споживання
3. Товарна структура ринку
4. Цінова структура ринку
5. Основні учасники ринку
5. Характеристика і прогнози розвитку ринку
1. Фактична ємність ринку
2. Фактична структура ринку
3. Фінансова місткість ринку
4. Фінансова структура ринку
5. Виробництво
6. Частки споживання основних видів рослинних олій
7. Обсяги поставок легальних імпортерів на український ринок
8. Частки легального імпорту
9. Обсяги легального експорту
10. Частки легального експорту
11. Обсяги внутрішнього споживання на українському ринку
12. Частки споживання основних видів рослинних олій
13. Структура споживання
14. Структура імпорту
15. Структура експорту
16. Цінова структура ринку
17. Основні оператори на ринку цукру
18. Частки дилерських / дистриб'юторських мереж виробників
19. Характеристика ринку
20. Прогнози розвитку на найближчі три роки
21. Проекти в галузі на найближчі три роки