Матеріал містить аналітичну інформацію щодо ринку продуктів харчування в Україні. Розглянуто: зміна цін на овочі в Україні порівняно з попереднім роком, включаючи зниження цін на овочі у вересні та прогнози на осінньо-зимовий період, вплив зростання цін на пальне, особливо на бензин, ціни на продукти харчування, вплив світової кон'юнктури та зростання цін на нафтопродукти на українську економіку та ціни на продукти, вплив зміни валютної політики Національного банку України на ціни, включаючи зростання курсу гривні та його вплив на ціни на паливо та обладнання для виробництва продуктів харчування, прогнози щодо тарифів на електроенергію та їх вплив на вартість вироблених продуктів, зростання цін на м'ясо та інші продукти харчування порівняно з попереднім роком, а також про рекордний врожай гречки в Україні.

У публікації представлена аналітична інформація щодо розвитку ринку фудтех індустрії України. Розглянуто: характеристика фудтех, інвестиційна привабливість foodtech-стартапів, тренди foodtech, обсяг венчурних інвестицій у foodtech у світі, найбільший світовий сервіс доставки, один із найуспішніших foodtech-стартапів в Україні.

В огляді представлено аналітичну інформацію щодо вартості продуктів борщового набору в Україні під час війни. Розглянуто: Індекс вартості приготування українського борщу, зростання індексу під час війни, загальна вартість продуктів, розцінки приготування борщу на сім'ю, зміна цін на продукти за 3 місяці, короткі висновки.

У матеріалі представлена ​​аналітична інформація щодо факторів впливу на поведінку споживачів на продовольчому ринку з використанням інституційного та маркетингового підходів та розробити напрями вдосконалення діяльності суб'єктів продовольчого ринку. Розглянуто: сутність інституційного та маркетингового підходів, розвиток продовольчого ринку та його структура, основні групи інституційних споживачів залежно від сфери діяльності: виробництво сільськогосподарської продукції, виробництво харчових продуктів, дистрибуція та ринки збуту.

Зв'язатися з нами