Матеріал містить інформацію про успішну стратегію розвитку компанії-виробника м'яса та її роль у виробництві птиці в Європі. Розглянуто успіх компанії у виробництві птиці, стратегія розширення компанії, порівняння зі світовими конкурентами, історія успіху, конкуренція на ринку м'яса птиці, зростання виробництва та якості, значення продукції птиці на світовому ринку.
У матеріалі представлена інформація щодо ринку рослинного м'яса. Розглянуто: процес готування рослинного м'яса, користь і шкода рослинного м'яса, тренди ринку альтернативного м'яса, частка покупців продукції компанії, які також вживають м'ясні продукти, інтерес до рослинних продуктів, попит на ринку.
У публікації представлена аналітична інформація щодо м'ясного ринку України. Розглянуто: частка споживачів, які купують м'ясо або м'ясні продукти, вартість цих покупок, важливі факти для виробників м'ясної продукції у 2020 році, очікування споживачів від виробників м'яса та м'ясних продуктів, фактори, на які звертають увагу споживачі при виборі продукту, найкраще місце для покупки м'ясних продуктів та м'яса, частота споживання м'яса.