Матеріал містить інформацію про успішну стратегію розвитку компанії-виробника м'яса та її роль у виробництві птиці в Європі. Розглянуто успіх компанії у виробництві птиці, стратегія розширення компанії, порівняння зі світовими конкурентами, історія успіху, конкуренція на ринку м'яса птиці, зростання виробництва та якості, значення продукції птиці на світовому ринку.

Матеріал містить аналітичну інформацію щодо ринку продуктів харчування в Україні. Розглянуто: зміна цін на овочі в Україні порівняно з попереднім роком, включаючи зниження цін на овочі у вересні та прогнози на осінньо-зимовий період, вплив зростання цін на пальне, особливо на бензин, ціни на продукти харчування, вплив світової кон'юнктури та зростання цін на нафтопродукти на українську економіку та ціни на продукти, вплив зміни валютної політики Національного банку України на ціни, включаючи зростання курсу гривні та його вплив на ціни на паливо та обладнання для виробництва продуктів харчування, прогнози щодо тарифів на електроенергію та їх вплив на вартість вироблених продуктів, зростання цін на м'ясо та інші продукти харчування порівняно з попереднім роком, а також про рекордний врожай гречки в Україні.

У матеріалі представлена інформація щодо ринку рослинного м'яса. Розглянуто: процес готування рослинного м'яса, користь і шкода рослинного м'яса, тренди ринку альтернативного м'яса, частка покупців продукції компанії, які також вживають м'ясні продукти, інтерес до рослинних продуктів, попит на ринку.

У публікації представлена аналітична інформація щодо розвитку ринку фудтех індустрії України. Розглянуто: характеристика фудтех, інвестиційна привабливість foodtech-стартапів, тренди foodtech, обсяг венчурних інвестицій у foodtech у світі, найбільший світовий сервіс доставки, один із найуспішніших foodtech-стартапів в Україні.

У статті подано аналітичну інформацію щодо ринку молочних продуктів України. Розглянуто: стан та тенденції ринку молочної продукції України, 7 найважливіших маркетингових трендів та напрямів розвитку молочної галузі в Україні, основні причини споживання молочних продуктів, короткі висновки.

У публікації представлена аналітична інформація щодо сирних трендів 2023 року в Україні та світі. Розглянуто: коментар експерта ринку, зміни та тренди у сирній галузі, топ основних подій індустрії у 2022 році, глобальні тренди 2022 року, основні зміни у сирній галузі України 2022 р.

В огляді представлено аналітичну інформацію щодо вартості продуктів борщового набору в Україні під час війни. Розглянуто: Індекс вартості приготування українського борщу, зростання індексу під час війни, загальна вартість продуктів, розцінки приготування борщу на сім'ю, зміна цін на продукти за 3 місяці, короткі висновки.

В даному огляді представлений рейтинг органічних виробників молочної продукції в Україні. Розглянуто: рейтинг найвідоміших виробників, які роблять найкорисніше молоко в Україні.

В огляді представлений рейтинг ТОП 5 органічних виробників овочів та фруктів в Україні. Розглянуто: рейтинг, відомих виробників свіжих овочів, фруктів та зелені.

У даному маркетинговому дослідженні наведено результати дослідження ставлення українців до ТМ морозива. Розглянуто: ставлення українських споживачів до ТМ морозива, частка українців, які купували/не купували морозиво протягом останнього місяця, кількість покупок морозива за останній місяць у середньому, переваги щодо ТМ морозива.

У звіті подано аналітичну інформацію щодо ринку морозива в Україні. Розглянуто: динаміка та ставлення до купівлі морозива українцями протягом останнього місяця, портрет покупця морозива, частота купівлі морозива, спонтанне пригадування ТМ морозива, впізнавання ТМ морозива за карткою, що віддають перевагу ТМ морозива, ознайомленість з рекламою.

У статті представлено аналіз перспектив та можливостей рожевого шоколаду в Україні, наголошуючи на важливості впровадження нових продуктів у вендинговий бізнес. Розглянуто: тренди та вплив трендів на бізнес, обговорення нового тренду - рожевого шоколаду, його походження та характеристик, інформація про поширення такого шоколаду по різних країнах та його нагороди як інноваційного продукту, перспективи впровадження рубінового шоколаду в Україні та можливості його використання у сфері вендінгу, роль виробників і продавців у створенні трендів та пропозиція до експериментів та впровадження нових продуктів.

У матеріалі представлена ​​аналітична інформація щодо факторів впливу на поведінку споживачів на продовольчому ринку з використанням інституційного та маркетингового підходів та розробити напрями вдосконалення діяльності суб'єктів продовольчого ринку. Розглянуто: сутність інституційного та маркетингового підходів, розвиток продовольчого ринку та його структура, основні групи інституційних споживачів залежно від сфери діяльності: виробництво сільськогосподарської продукції, виробництво харчових продуктів, дистрибуція та ринки збуту.

У публікації представлена аналітична інформація щодо м'ясного ринку України. Розглянуто: частка споживачів, які купують м'ясо або м'ясні продукти, вартість цих покупок, важливі факти для виробників м'ясної продукції у 2020 році, очікування споживачів від виробників м'яса та м'ясних продуктів, фактори, на які звертають увагу споживачі при виборі продукту, найкраще місце для покупки м'ясних продуктів та м'яса, частота споживання м'яса.

У статті подано аналітичну інформацію щодо ринку кондитерських виробів в Україні. Розглянуто: тенденції споживання кондитерських виробів в Україні та Європі, три типи кондитерських ласощів, параметри вибору споживачів ринку кондитерської продукції, критерії популярності вітчизняних солодощів, бренди вітчизняних кондитерських виробів в Україні, тренди в дизайні упаковок солодощів.

Зв'язатися з нами