in stock

Паспорт ринку торгових і розважальних центрів, мережі ресторанів України. 2006

Загальна характеристика
Дата підготовки: Грудень 2006 року
Кількість сторінок: 12, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт
Таблиць: 20
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
350 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

В огляді ринку торгових і розважальних центрів України, проведеному аналітиками компанії Pro-Consulting, представлені основні показники ємності ринку, особливості зовнішньоекономічної діяльності, а також список лідерів. Потенціал ринку громадського харчування в торговельних і торгово-розважальних центрах високий. Поступово підвищується значення розважальної складової і, як наслідок - роль фуд-кортів в таких центрах. Наявність ресторанів громадського харчування в ТЦ і ТРЦ останнім часом вже стало обов'язковою умовою. Діяльність даної галузі пов'язана з ризиками, але є перспективною. Ненасиченість ринку фаст-фудів дозволить вийти на ринок новим операторам і підприємцям на основі системи франчайзингу. Ресторанний сегмент більш насичений і відповідно, ризикований. Відкриття нових торгових і торгово-розважальних центрів дає можливість і ринку громадського харчування, і ресторанам бути представленими на їх фуд-кортах. Ринок громадського харчування в Києві і містах-мільйонниках на 2005 рік був насичений на 55%, проте його потенціал до зростання зберігається.

Детальний зміст:

1. Основні параметри ринку
2. Кількісна структура ринку
3. Товарна структура ринку
4. Цінова структура ринку
5. Основні учасники ринку
5. Характеристика і прогнози розвитку ринку

Перелік таблиць:

1. Кількість об'єктів роздрібної торгівлі та ресторанного господарства
2. Фактична структура ринку
3. Роздрібний товарооборот підприємств
4. Фінансова структура ринку
5. Кількість об'єктів роздрібної торгівлі та ресторанного господарства в областях
6. Частки об'єктів
7. Найбільші регіональні проекти ТЦ
8. Частки великих проектів
9. Найбільш великі регіональні проекти ТЦ
10. Частки великих проектів
11. Зростання площ в торгових центрах Украиїни
12. Підприємства ресторанного господарства
13. Кількість об'єктів ресторанного господарства за формами власності, тис.
14. Цінова сегментація (середній чек, грн)
15. Річний оборот лідерів ринку фаст-фуд
16. Частки основних лідерів ринку фаст-фуд
17. Характеристика ринку
18. Прогнози розвитку на найближчі три роки
19. Проекти в галузі на найближчі три роки
20. Ризики галузі на найближчі три роки

Зв'язатися з нами