«FOOD UA. Продукти України »- спеціалізований інформаційно-аналітичний журнал для керівників компаній, топ-менеджерів, які працюють в харчовій промисловості.
Протягом більш ніж п'яти років регулярна підготовка оглядів ринків продуктів харчування в Україні. Було підготовлено дослідження українських ринків ігристих вин, обладнання для обсмажування кави, питних йогуртів і ковбасних виробів. У роботах розглянуто ключові тенденції виробництва, імпорту та експорту, структуру споживання, особливості попиту та цінової політики. Підкреслено вплив економічних і політичних чинників, динаміки доходів населення, сировинної бази та споживчих звичок. Визначено основні сегменти й операторів, проведено сегментацію за видами продукції, а також представлено прогнози розвитку ринків.