В матеріалі міститься аналітична інформація по ринку дієтичних добавок в Україні за 2023 рік. Розглянуто наступне: етапи розвитку ринку дієтичних добавок в Україні, динаміка обсягу продажів дієтичних добавок в Україні за 2016-2023 рр., динаміка розподілу ринку в Україні за походенням виробників за 2016-2023 рр.
В матеріалі міститься аналітична інформація по ринку коріандру в Україні за 2023 рік. Розглянуто наступне: площі під коріандром за 2023 рік порівняно із аналогічним періодом 2022 року, обсяг зібраного коріандру та середня врожайність за 2023 рік порівняно із 2022 роком, вартість посіву коріандром 1 га порівняно із вартісттю зернових, обсяг світового експорту подрібленого та неподрібленого коріандру, частка України у світовому експорті коріандру, найбільші світові експортери коріандру, найбільші імпортери українського коріандру у 2023 році, експортна вартість коріандру.
В матеріалі міститься аналітична інформація по ринку коріандру в Україні за 2023 рік. Розглянуто наступне: площі під коріандром в Україні в 2023 році у порівнянні із 2020 роком, географічний розподіл посівних площ під коріандром в 2023 році, найвища та найнижча врожайність коріандру за областями, валовий збір та врожайність коріандру у 2023 році.
В матеріалі міститься аналітична інформація по ринку соусів в Україні. Розглянуто наступне:вплив війни на продажі одного з брендів в Україні у 2022 році, динаміка продажів бренду на внутрішньому ринку в порівнянні з 2021 роком, і яка їхня сума в 2022 році, частка ринку томатних соусів і паст в Україні у розглянутого бренда до війни, і як вона змінилася в результаті конфлікту, ринкові мережі, які прийняли товари бренду в грудні, і як відбувається повернення продукції до ринку після війни, плани на майбутнє компанії щодо відновлення виробництва кетчупів у 2023 році, цілі компанії до кінця 2023 року щодо виробництва та повернення до довоєнних обсягів, як компанія планує відновити внутрішній ринок, і які заходи вона вживає для цього, виклики перед компанією.
В матеріалі міститься аналітична інформація по ринку майонезів в Україні. Розглянуто наступне: виробники майонезу, які увійшли в ТОП-10 ТМ майонезу в Україні за результатами аналітики, критерії , які використовувалися для визначення ТОП-10 майонезів, ТМ майонезу, які зайняли провідні позиції у рейтингу, і чому, характеристики продукції та виробників, які були враховані при аналізі ринку майонезу, які ТМ майонезу визначені як найсмачніші та високоякісніші в рейтингу, додаткові аспекти, що враховані в рейтингу, нові тенденції та інноваційні рецепти в майонезовій індустрії.
В матеріалі міститься інформація по ринку спецій в Україні. Розглянуто наступне: деталі про одного з гравців ринку, експорт та імпорт виробника, деталі про компанію, участь компанії в конкурсах, благодійні проекти.
В матеріалі міститься аналітична інформація по ринку соусів в Україні. Розглянуто наступне: обсяг експорту товарної групи з кодом HS/ УКТ ЗЕД 2103 «Продукти для приготування соусів і готові соуси; смакові добавки та приправи змішані; порошок гірчиці та готова гірчиця» з України протягом 2018-2022 рр. в річному та помісячному виражені, загальний обсяг експорту товарної групи в ЄС та інші країни у 2022 році, найбільші субкатегорії в українському експорті соусів, загальний обсяг імпорту готових соусів та продуктів для приготування соусів, а також смакових добавок в ЄС з країн не членів ЄС у 2022 році, топ-5 країн експортерів в тисячах доларів США товарної групи Н5/УКТЗЕД 2103 в ЄС, топ країни експортери товарної групи УКТЗЕД/Н5 2103 протягом 5 останніх років, перелік супермаркетів, які працюють з private label по країнах, приклади продукції в різних кранах, їх бренд, ціна, вага.
В огляді наведено аналітичні відомості щодо ринку коріандру України за результатами 1 півріччя 2019 року. Розглянуто: обсяг експорту недробленого та меленого коріандру за підсумками 2018 року, топ експортерів українського коріандру, обсяги поставок у розрізі топ-10 країн, обсяг світової торгівлі у 2018 році, обсяг експорту коріандру за січень–червень 2019 р.
Огляд містить аналітичні відомості щодо ринку кетчупу в Україні. Розглянуто: стан та тенденції ринку кетчупу, частота купівлі кетчупу українськими споживачами, структура споживання кетчупу, імпорт кетчупу, короткі висновки та прогнози.
У даному матеріалі представлені аналітичні відомості щодо ринку спецій та прянощів України. Розглянуто: стан та тенденції виробництва спецій та прянощів в Україні, фактори, що впливають на виробництво, динаміка імпорту моноспецій та прянощів з 2013 - 2018 рр., тенденції та обсяги випуску лимонної кислоти в Україні, динаміка випуску оцту, фактори, що впливають на ринок, щорічна динаміка ввезення універсальних сухих приправ та спецій.
В огляді міститься аналітична інформація щодо ринку арахісової пасти в Україні. Розглянуто: стан та основні тенденції розвитку ринку арахісової пасти у світі, прогнози світових експертів щодо його зростання до 2021 р., глобальні тенденції розвитку ринку арахісової пасти, причини низького рівня попиту на арахісову пасту в Україні, структура ринку арахісової пасти у розрізі сегментів, структура ринку арахісової пасти в географічному розрізі, охоплення інтернет-каналів закордонними виробниками на ринку арахісової пасти України, ТМ українського виробництва, представлені на ринку, середні ціни, портрет споживача української пасти, думка українців про правильне харчування, переваги споживачів за властивостями арахісової пасти, короткі висновки .
У статті представлено статистичну інформацію про ринок соусів та майонезів України. Розглянуто: динаміка обсягів ринку, ситуація на ринку, огляд ситуації на ринку експорту майонезів та соусів.
У публікації представлені аналітичні відомості щодо ринку соусів України. Розглянуто: стан та особливості українського ринку соусів, динаміка його розвитку з 2015 року, динаміка виробництва майонезів із 2014 по 1 кв. 2018 р., короткі висновки.
В огляді представлені аналітичні відомості щодо ринку соусів та майонезів України. Розглянуто: стан та тенденції розвитку українського ринку майонезів та соусів, товарна структура ринку соусів в Україні, динаміка виробництва майонезів в Україні з 2014 – 1 кв. 2018 р., короткі висновки.
У матеріалі представлена статистична інформація про ринок оцту України за січень-липень 2018 року. Розглянуто: обсяг імпорту та експорту за даний період у натуральному та грошовому вираженні, а також обсяг імпорту та експорту за 2017 рік у натуральному та грошовому вираженні.
У матеріалі представлено статистичну інформацію про ринок майонезу за січень-липень 2018 року. Розглянуто: обсяги виробництва за січень-липень у динаміці за АППГ, обсяги нереалізованої продукції на складах на 1 серпня 2018 року, а також обсяги виробництва за весь 2018 рік.
У даній публікації представлено реєстр генетично модифікованих організмів джерел кормів, кормових добавок і ветеринарних препаратів, що містять такі організми або отримані з їх використанням, включаючи таку інформацію: торгове найменування, загальноприйняте, цільове призначення, форма готової продукції, методи детекції та ідентифікації, доповнення.
У цій статті подано звітні відомості щодо ринку перцю України. А саме: основні тенденції ринку, показники ємності українського ринку спецій з 2014 – 9 місяців 2017 рр., динаміка виробництва спецій в Україні, фактори, які суттєво впливають на розвиток ринку, короткі висновки.
У цьому огляді наведено основні відомості щодо ринку коріандру України. Розглядається: динаміка світового експорту насіння коріандру немеленого та непереробленого в розрізі країн з 2013 по 2016 рр., динаміка світового експорту намолоченого коріандру з 2013 - 2016 рр., динаміка вітчизняного виробництва (площі посіву, валового збору2 і врожаю2 ., динаміка вітчизняного експорту коріандру, товарна структура експортних поставок, валютна та товарна структура українського експорту неподрібленого коріандру у 2016 р., короткі прогнози.
Огляд містить аналітичну інформацію щодо ринку спецій України. Розглянуто: особливості даного продукту, стан та тенденції попиту на спеції в Україні, світові тенденції ринку спецій, український вектор розвитку виробництва та споживання спецій, основні напрямки експорту, особливості започаткування бізнесу з випуску спецій.