В огляді представлена аналітична інформація щодо ринку велосипедів та електросамокатів в Україні. Розглянуто: приріст попиту на велосипеди у травні 2020 року до показника аналогічного періоду 2019 року, зростання попиту на електросамокати у травні 2020 року до показника аналогічного періоду 2019 року.

Огляд містить аналітичну інформацію щодо ринку електровелосипедів у 2020 році. Розглянуто: стан та тенденції світового ринку електротранспорту, попит та пропозицію на ринку, динаміка виробництва велосипедів у 2018 та 2019 рр., загальна кількість велосипедів та машин у світі, середньорічний темп зростання ринку електровелосипедів до 2025 року, динаміка щоденного випуску велосипедів, частка онлайн- продажів електровелосипедів, щорічна кількість випущених електровелосипедів у Китаї, частка переобладнаних велосипедів в електро, динаміка світового ринку електровелосипедів.

У матеріалі представлена аналітична інформація щодо ринку велосипедів у 2020 році. Розглянуто: стан та тенденції глобальна велоринка, тенденції попиту на велосипеди в Україні, попит на велосипеди, тренди та попит на електротранспорт, перспективи ринку.

Звіт містить результати дослідження ринку велосипедів в Україні. Розглянуто: частка українців, які вміють їздити велосипедами, частка українців, які мають велосипед, частка респондентів, які використовують велосипеди цілий рік, цілі користування велосипедом, частота їзди на велосипедах.

В даному матеріалі наведено результати дослідження ринку велосипедів в Україні. Розглянуто: частка українців, які вміють їздити велосипедами, частка українців, які мають велосипед, частка респондентів, які використовують велосипеди цілий рік, цілі користування велосипедом, частота їзди на велосипедах.

Огляд містить відомості про ринок фітнес-додатків. Розглянуто: стан та тенденції розвитку фітнес-індустрії та фітнес-додатків, динаміка ключових трендів, драйвер розвитку ринку фітнес-додатків, лідери ринку та динаміка їх позицій, трендів, які допомагають привернути та утримати увагу користувачів.

У матеріалі представлена аналітична інформація щодо ринку пристроїв, що носяться. Розглянуто: обсяг реалізованих електронних пристроїв, призначених для носіння на зап'ясті з квітня-червня 2019 р., найбільші гравці ринку, топ-10 брендів за обсягами реалізації за 2 кв. 2019/2 кв. 2018 р.

У даному матеріалі представлена інформація щодо ринку сервісів з надання в оренду електросамокатів у США, Європі та Україні. Розглянуто: схема роботи сервісу, розцінки на оренду електросамокатів у США та Західній Європі, карта оренди самокатів, коментарі експертів, основні проблеми, що гальмують розвиток ринку, стан ринку у Києві.

У публікації міститься аналітична інформація щодо ринку гіроскутерів в Україні на 2018 рік. Розглянуто: топ 10 найкращих гіроскутерів, найкращі виробники гіроскутерів, їх найменування та характеристика в рейтингу.

У статті міститься аналітична інформація щодо ринку лонгбордів в Україні на 2018 рік. Розглянуто: топ 10 найкращих фірм масажних накидок, найкращі фірми лонгбордів для початківців, найкращі фірми лонгбордів для професійних райдерів, найкращі фірми лонгбордів для дітей та підлітків, найменування та характеристика у рейтингу.

У даній публікації представлено аналітичну інформацію щодо ринку самокатів в Україні на 2018 рік. Розглянуто: Топ-5 найкращих фірм самокатів, місце бренду у рейтингу, найменування, характеристика у рейтингу.

У даному матеріалі представлена інформація щодо ринку велосипедів в Україні у 2018 році. Розглянуто: рейтинг топ-10 найкращих фірм-виробників гірських велосипедів, місце бренду в рейтингу, найменування, характеристика в рейтингу, Топ-10 найкращих виробників гірських велосипедів.

В огляді представлені аналітичні відомості щодо ринку лиж України за 2018 рік. Розглянуто: кількість імпортованих лиж країнами ЄС у 2018 році, приріст поставок до показника АППГ, структура поставок за видами лиж, плани щодо ринку до 2020 року.

У матеріалі представлені аналітичні відомості щодо глобального продажу розумного годинника та фітнес-браслетів за підсумками 3 кварталу 2018 року. Розглянуто: обсяг постачання smart-годин та фітнес-браслетів за 3 кв. 2018 р., приріст до АППГ, рейтинг топ-5 смарт-годин за кількістю проданих одиниць за 3 кв. 2018 р., 3 кв. 2017 р., порівняння періодів.

У публікації представлені звітні відомості щодо глобального продажу розумного годинника та фітнес-браслетів за підсумками 2 кварталу 2018 року. Розглянуто: обсяг постачання smart-годин та фітнес-браслетів за 2 кв. 2018 р., приріст до АППГ, рейтинг топ-5 смарт-годин за кількістю проданих одиниць за 2 кв. 2018 р., 2 кв. 2017 р., порівняння періодів.

Огляд містить звітні відомості щодо глобального продажу розумного годинника та фітнес-браслетів за підсумками 1 кварталу 2018 року. Розглянуто: обсяг постачання smart-годин та фітнес-браслетів за 1 кв. 2018 р., приріст до АППГ, рейтинг топ-5 смарт-годин за кількістю проданих одиниць за 1 кв. 2018 р., 1 кв. 2017 р., порівняння періодів.

У матеріалі представлені аналітичні відомості щодо ринку лиж. Розглянуто: кількість імпортованих лиж країнами ЄС у 2017 році, питома вага України та КНР у загальній структурі поставок, річний обсяг європейського ринку лиж та сноубордів, кількість проданих лиж Австрією.

Дослідження містить аналітичний огляд ринку велосипедів України, розглянуто наступне: обсяг ринку велосипедів за підсумками 2015 р., динаміка ємності ринку велосипедів та велотехніки за 2014-2015 рр., популярні моделі велосипедів у торгівлі, короткий огляд електровелосипедів.

У публікації представлено опис ринку спортивних товарів України, обсяги та географія імпорту, експорту, інформації про українських виробників та конкуренцію. Також описані можливості конкуренції українських виробників зі світовими мареннями в перспективних нішах на українському та зарубіжних ринках.

Зв'язатися з нами