Цей огляд містить план для створення фітнес-клубу в Україні. Розглянуто наступні аспекти: перспективи фітнес-клубів в Україні, вибір формату, необхідна документація для відкриття, фінансові питання, підбір відповідного приміщення, складання бізнес-плану, пошук інвесторів, можливість відкриття фітнес-клубу через франшизу, використання CRM-системи для управління студією, комплексний підхід до підготовки та відкриття фітнес-клубу, завершуючись пунктом із узагальненням основних моментів.

Публікація містить інформацію щодо розвитку легкої атлетики в Україні. Розглянуто наступне: системи підготовки у легкоатлетичному метанні молота на основі вивчення та аналізу результатів виступів молотобійців на Олімпійських іграх та чемпіонатах світу з 2012 по 2023 роки, сучасний стан розвитку легкоатлетичного метання молота в Україні, тенденції відродження результативності метальників молота.

У матеріалі представлена аналітична інформація щодо ринку легкої атлетики в Україні. Розглянуто наступне: визначення сучасних тенденцій у розвитку легкої атлетики та їх вплив на змагальну діяльність спортсменів, історичні витоки розвитку легкої атлетики, аналіз та оцінка кількості легкоатлетичних змагань та їх впливу на раціональну підготовку спортсменів до головних змагань стартів.

У цій статті розглядається ситуація в індустрії фітнес-клубів в Україні та їхні спроби залучити клієнтів після пандемії. Розглянуто наступне: зміни у своїй роботі, включаючи розробку програми для тренувань та автоматизацію певних процесів, сучасні тенденції та стратегії в індустрії фітнес-клубів, сфокусованих на залученні клієнтів та створенні унікального досвіду тренувань.

Стаття подає результати аналізу стану сучасного польського ринку фітнес-послуг за умов турбулентності. Розглянуто таке: порівняння ринку фітнес-послуг у Польщі з відповідним європейським ринком, перспективи його розвитку, актуальність питання збереження здоров'я та фізичної форми кожною людиною, спектр спортивних, фізкультурно-оздоровчих, рекреаційних та масових спортивних послуг.

В огляді представлена ​​інформація щодо ринку спорту та спортивних клубів в Україні та світі під час війни. Розглянуто: кількість міжнародних трансферів гравців-професіоналів, загальна кількість трансферів з 2018-2022 рр., витрати на трансфери, типи трансферів, види трансферів, які оформляли клуби цього літа, топ-10 асоціацій з вхідних трансферів, топ-10 асоціацій , топ-10 асоціацій з витрат на трансфер, топ-10 асоціацій з доходів від трансферу, ситуація з трансферами до УПЛ, транферний баланс УПЛ на початку сезону 2022/23 рр., короткі висновки.

У матеріалі представлена ​​аналітична інформація щодо ринку спорту в Україні. Розглянуто: світовий тренди на здоровий спосіб життя, фізична активність та спорт в Україні, вплив фізичної активності та занять спортом на економіку країн, SWOT-аналіз сектору фізичної активності та аматорського спорту в Україні, фізична активність та заняття спортом серед українців, спосіб життя українців, стан здоров'я населення України, Україна у світових рейтингах, потенціал зростання/зниження кількості фізично активних українців (працездатних) українців) у перспективі 10 років за існуючої політики держави (демографічна оцінка), оцінка існуючої системи державного регулювання: бюджет, органи регулювання, їх взаємодія забезпеченість умовами для занять спортом, пріоритетність будівництва інфраструктури для спорту та фізичної активності (для залучення більшої кількості людей), оцінка економічного ефекту внаслідок існуючої державної політики в Україні спорту (оцінка невикористаного економічного потенціалу), запорука біжний досвід (стимулювання ведення активного способу життя та занять спортом у розвинених країнах-лідерах), візія сектора фізичної активності та аматорського спорту в Україні 2030, рекомендації щодо підвищення рівня фізичної активності та занять спортом в Україні, оцінка економічного ефекту для України в перспективі 10 років .

Цей матеріал містить аналіз тенденцій розвитку фітнес-індустрії України. У ньому розглядаються: світові та національні тренди, вплив пандемії COVID-19 на індустрію, методи та організація дослідження, а також роль України на глобальному ринку фітнесу.

В огляді представлена аналітична інформація щодо ринку фітнес та спортивних залів України. Розглянуто: стан та тенденції фітнес-індустрії України, вплив пандемії на ринок, перелік рекомендацій для роботи спортивних залів та фітнес-клубів.

В даному огляді представлена аналітична інформація щодо ринку фітнесу та спортивних залів України. Розглянуто: найбільш густонаселені райони столиці, фактор зростання попиту на послуги фітнес-центрів та студій/секцій, обсяг ринку послуг фітнес-студій у Києві, обсяг ринку послуг спортзалів та фітнес-студій у Києві з 2016-2021 рр., згідно оцінки, кількість студій у Києві з 2016-2021 рр., згідно з прогнозами, зростання попиту на послуги стретчингу.

Цей матеріал ґрунтується на аналізі світових та європейських тенденцій у сфері фітнес-індустрії, а також думок українських експертів. У статті розглядаються: перспективні напрямки розвитку фітнесу, які очікуються найбільш затребуваними у 2020 році, важливі фактори ринку, необхідність пріоритетного розвитку фітнесу у невеликих населених пунктах.

У матеріалі представлені аналітичні відомості щодо розвитку спортивної індустрії в Україні. Розглянуто: стан та тенденції розвитку індустрії фітнесу, формування світових фітнес-трендів та їх вплив, світові фітнес-тренди на ринку України, короткі висновки та прогнози.

У матеріалі представлені аналітичні відомості щодо ринку фітнес-індустрії Китаю. Розглянуто: стан та тенденції розвитку китайського фітнес-ринку, кількість щомісячних активних користувачів фітнес-індустрії, кількість китайців, які використовують мобільні додатки для заняття спортом та фітнесом, очікування по ринку до 2020 року.

У матеріалі представлені аналітичні відомості із заробітної плати фітнес-тренерів у Києві. Розглянуто: основні складові ЗП фітнес-тренерів у Києві, середня ЗП фітнес-тренера у столиці, фактори, що впливають на зарплатню фітнес-тренера.

В огляді представлені аналітичні відомості щодо спортивної індустрії Польщі. Розглянуто: стан та тенденції спортивної індустрії Польщі, обсяг світового спортивного ринку у 2018 році, динаміка заняття спортом у Польщі, структура фізичної активності Польщі.

Звіт містить новини фітнес-ринку України за липень-серпень 2019 р. Розглянуто: новини фітнес-індустрії, нові гравці ринку, події за липень-серпень 2019 р., анонси подій, інформаційна активність гравців.

Огляд містить новини фітнес-ринку України за червень 2019 р. Розглянуто: новини фітнес-індустрії, нові гравці ринку, події за червень 2019 р., анонси подій, інформаційна активність гравців.

Публікація містить новини фітнес-ринку України за квітень 2019 р. Розглянуто: новини фітнес-індустрії, нові гравці ринку, події за квітень 2019 р., анонси подій, інформаційна активність гравців.

У звіті представлені новини фітнес-ринку України за березень 2019 р. Розглянуто результати опитування "розвиток фітнес-ринку", новини індустрії, нові гравці ринку, події за березень 2019 р., анонси подій, інформаційна активність гравців.

У матеріалі представлена аналітична інформація щодо розвитку crossfit індустрії України. Розглянуто: кількість афілійованих залів Crossfit в окремих країнах світу на 1 млн. населення, поточне поширення залів Crossfit в окремих країнах світу, основні зали, що надають послуги Crossfit тренувань в Одесі, інші тенденції розвитку ринку в Україні.

Зв'язатися з нами