У цьому огляді представлено аналітичну інформацію щодо роботи компанії з виробництва спортивного спорядження в Україні. Розглянуто таке: інтерв'ю власників бізнесу зі спортивного спорядження, створення компанії та розвиток outdoor-спільноти, організація виробництва, перші кроки на західному ринку, підготовка до виходу за кордон та локалізація сайту, організація логістики, вибір іноземних ринків, ефективність зарубіжних продажів, особливості просування бренду в Європі.

У звіті подано аналітичну інформацію щодо ринку спортивних товарів на 2023 рік. Розглянуто: поточна ситуація на ринку спортивних товарів у світі на 2023 рік, аналіз галузевих показників, включаючи дані щодо найбільших світових ринків спортивних товарів США та Китаю, ключові тенденції, що формують галузь, споживчі настрої у світі, перспективи ринку на 2023 рік.

У цьому огляді представлена аналітична інформація щодо ринку спорт товарів у світі. Розглянуто таке: вплив пандемії на попит на ринку спортивних товарів, динаміка споживчих настроїв з 2012 року, виручка від продажів спортивного взуття та одягу для активного відпочинку в США у 2022 році, прогнози та тенденції щодо розвитку ринку спортивних товарів на 2023 рік .

У даному матеріалі представлена аналітична інформація щодо ринку спортивних товарів у світі до 2025 року. Розглянуто: прогнози зростання ринку спортивних товарів у світі до 2025 року, тенденції попиту на спортивний одяг, частка учасників дослідження, які носять спортивний одяг не тільки для занять спортом, деякі фінансові показники великих виробників спортивного одягу.

У матеріалі представлена аналітична інформація щодо ринку рітейлу спорттоварів в Україні у 2019 році. Розглянуто: топ-10 рітейлерів спорттоварів в Україні за кількістю магазинів, торгові мережі в Україні, кількість магазинів компаній на 31.06.2019 р., найприбутковіші компанії світу у 2019 році.

В огляді представлена аналітична інформація щодо ринку рітейлу спортивних товарів в Україні у 2019 році. Розглянуто: стан та тенденції розвитку ринку рітейлу спорттоварів в Україні, конкуренція у рітейлі товарів для спорту, переважні тенденції ринку, нові гравці ринку.

В огляді представлено аналітичну інформацію щодо ринку спортивного харчування в Україні. Розглянуто: стан та тенденції внутрішнього ринку спортивного харчування в Україні, статистика з ринку, прогнози щодо розвитку ринку спортивного харчування на найближчі роки, фактори, що гальмують розвиток українського ринку спортивного харчування, топ факторів про український ринок спорту.

В огляді представлена аналітична інформація щодо ринку рітейлу спортивними товарами в Україні. Розглянуто: топ найбільших мереж спортивних товарів в Україні, кількість їхніх магазинів станом на 31.06.2019, десятка найприбутковіших спортивних брендів світу.

В огляді представлено перелік найдорожчих спортивних марок світу по 2019 рік та короткі новини з топ-10 брендів, що увійшли до рейтингу.

У публікації представлено аналітичну інформацію щодо ринку спортивних товарів в Україні. Розглянуто: тренди розвитку ринку спорту в Україні, структура ринку товарів для спорту, бренди на ринку, короткі висновки.

Огляд містить аналітичну інформацію щодо ринку спортивних товарів України. Розглянуто: стан та динаміка ринку спортивних товарів України з 2014-2018 рр., топ-10 країн-постачальників спортивного одягу в Україну, коментар експерта з основних тенденцій ринку спортивних товарів, структура аудиторії щодо використання спорядження, структура купівлі спортивних товарів за видами, фактори , що впливають на вибір товару споживачем, огляд популярних товарів серед українців

В данном материале представлена аналитическая информация по рынку ритейла спортивных товаров Украины. Рассмотрено следующее: доля импорта на рынке спортивных товаров, реальный объем спортивных товаров, реализуемый в Украине, основные поставщики спортивных товаров в Украине, портрет потребителя спортивных товаров, наиболее популярные спортивные товары, рычаги выбора и доверие клиентов, производство спортивных товаров в Украине.

У даному матеріалі представлено порівняльну характеристику кращих виробників гірськолижних костюмів, представлених в Україні у 2018 році. Розглянуто: ТОП - 10 найкращих гірськолижних костюмів, їх місце у рейтингу, найменування та характеристика.

У даному матеріалі представлено порівняльну характеристику кращих виробників спортивних костюмів, представлених в Україні на 2018 рік. Розглянуто: ТОП - 10 найкращих спортивних костюмів, їх місце у рейтингу, найменування та характеристика.

У даному матеріалі представлена аналітична інформація щодо ринку найкращих роликових ковзанів в Україні на 2018 рік. Розглянуто: Топ-12 кращих виробників роликових ковзанів, найкращі бренди роликових ковзанів для дітей, кращі бренди недорогих роликових ковзанів для дорослих: бюджет до 5000 грн., кращі бренди роликових ковзанів для дорослих середнього та преміум класу, місце бренду в рейтингу, у рейтингу.

У даному матеріалі представлена аналітична інформація щодо ринку виробників боксерських рукавичок в Україні у 2018 році. Розглянуто: Топ-5 найкращих виробників боксерських рукавичок, місце бренду у рейтингу, найменування, характеристика у рейтингу.

У матеріалі представлена ​​аналітична інформація про ринки та кросівки в Україні у 2018 році. Враховано: держава та тенденції українського ринку спортивних взуття, частка імпорту товарів для українського фізичного виховання та віддають перевагу спортивному стилю на своєму зображенні, імпорту спортивних товарів у країну в 2017 році, частка спорту Взуття, перспективи цінових ніш, популярні бренди спортивного взуття на ринку.

Огляд містить аналітичні відомості щодо ринку спортивних товарів України у 2018 році. Розглянуто: стан та тенденції вітчизняного ринку спортивних товарів, його залежність від імпорту, обсяги виробництва та імпорту спортивних товарів у країні, тренди розвитку сегменту спеціалізованого екіпірування, динаміка імпорту з 2014-2016 рр., короткі висновки.

У матеріалі представлені прогнози щодо розвитку ринку розумного одягу до 2020 року. Розглянуто: прогноз щодо темпу зростання ринку "розумного одягу" з 2018-2020 рр., прогноз за його обсягом у 2020 р., динаміка сегмента "розумних" окулярів, годинників та прикрас.

Зв'язатися з нами