Матеріал містить інформацію щодо поточного стану ринку крохмалю в Україні та його динаміки, включаючи виробництво, торгівлю та асортимент продукції. Розглянуто: виробництво кукурудзяного та картопляного крохмалю, ситуація на ринку крохмалю в Україні, зовнішня торгівля крохмалем в Україні, ціни та асортимент на ринку.

Ця стаття розглядає ринок крохмалю в Україні та охоплює такі ключові питання: динаміка ринку крохмалю в Україні, використання крохмалю з картоплі, частка імпорту крохмалю, споживчий аналіз ринку крохмалю, особливості споживання крохмалю.

У статті представлено аналітичну інформацію щодо ринку продукції переробки кукурудзи (крохмаль, кукурудзяне борошно) в ОАЕ у 2022 році. Розглянуто: місця використання кукурудзяного крохмалю, частки ринку крохмалю у світі за розміром компанії та в частині світу, найважливіші товари ринку продуктів переробки кукурудзи в ОАЕ, ключові гравці ринку, експортні операції з продукцією ринку продуктів переробки кукурудзи в ОАЕ.

В огляді представлена аналітична інформація щодо ринку крохмалю в Україні. Розглянуто: частка картопляного крохмалю у світі від загального обсягу, обсяг зібраного коренеплоду та питома вага переробленого крохмалю за підсумками 2021 року, кількість виробничих підприємств на ринку в Україні, виробничі потужності в Україні, динаміка кількості пошукових запитів на крохмаль в інтернеті, сезонність ринку.

У статті подано аналітичну інформацію щодо ринку крохмалю в Україні. Розглянуто: місце України у світі за обсягами вирощування картоплі, обсяг виробництва картоплі на 1 грудня 2021 року, частка картоплі на виробництво крохмалю в Україні, структура ринку картопляного крохмалю в Україні у 2021 році.

В огляді представлена аналітична інформація щодо ринку крохмалю в Україні. Розглянуто: коментар учасника ринку щодо стану попиту на крохмаль в Україні, переваги крохмалю, короткі висновки учасника ринку.

У матеріалі представлена аналітична інформація щодо ринку крохмалю в Україні. Розглянуто: стан та тенденції українського ринку крохмалю, динаміка виробництва крохмалю у 2021 році, ключовий експортер картопляного крохмалю в Україні, структура виробництва крохмалю у світі за видами, частка виробництва кукурудзяного крохмалю в Україні у 2020 році, динаміка кількості інтернет-запитів на крохмаль, , що впливають на ринок.

У матеріалі представлена аналітична інформація щодо ринку кукурудзяного крохмалю України за підсумками вересня 2021 року. Розглянуто: експорт кукурудзяного крохмалю з України за підсумками вересня 2021 р., порівняння з показником АППГ, основним покупцем українського крохмалю, ТОП-імпортерів українського крохмалю.

В огляді представлена аналітична інформація щодо ринку крохмалю України. Розглянуто: стан та тенденції ринку, потреба на українському ринку крохмалю, ключові гравці крохмального виробництва в Україні, топ-5 виробників крохмалю в Україні, перспективні напрямки картопляного виробництва, новий гравець крохмального ринку України.

У публікації представлена аналітична інформація щодо ринку кукурудзяного крохмалю України за підсумками липня 2021 року. Розглянуто: обсяг та динаміка експорту кукурудзяного крохмалю України за липень 2021 року, порівняння з показником червня та липня 2019/20 МР, кількість країн, в які експортується крохмаль, експорт крохмалю в цілому з вересня 2020 по липень 2021 рр., ринків за обсягами закупівлі українського крохмалю, динаміка закупівель за основними ринками.

У звіті представлена аналітична інформація щодо ринку крохмалю в Україні. Розглянуто: стан та тенденції крохмального ринку України, прогнози з експорту крохмалю в сезоні-2020/21 (вересень-серпень), згідно з прогнозами, динаміка експорту та імпорту картопляного крохмалю в Україні з 2016/2017 - 2020/2021 рр., структура експорту крохмалю у розрізі країн, динаміка імпорту крохмалю до Китаю з 2016-2020 рр., динаміка зовнішньої торгівлі картопляним крохмалем у ЄС та з іншими країнами з 2016-2020 рр., ціни на ринку, короткі висновки.

У матеріалі представлена аналітична інформація щодо ринку крохмалю України за підсумками 2020/21 сезону. Розглянуто: експорт крохмалю за перші 5 місяців сезону, порівняння з попереднім маркетинговим роком, обсяг експорту картопляного крохмалю України за період з вересня 2020 р. до січня 2021 р., ключовий ринок збуту українського крохмалю, коментар експерта з ринку.

Огляд містить аналітичну інформацію щодо ринку крохмалю в Україні в 2020 році. Розглянуто: стан та тенденції крохмалевиробництва в Україні, динаміка виробництва крохмалю та експорту у світі, історія розвитку крохмального виробництва в Україні, попит на крохмаль на внутрішньому ринку України у 2018, 2019 рр., коментарі експертів з ринку, проблеми індустрії.

У матеріалі представлена аналітична інформація щодо ринку крохмалю України. Розглянуто: стан та тенденції ринку вирощування картоплі в Україні, кількість виробників крохмалю в Україні, проблеми картопляної галузі, імпорт картоплі в Україні за останні два роки, основний постачальник картоплі в Україну.

У матеріалі представлені основні аналітичні відомості щодо ринку крохмалю України. Розглянуто: стан та тенденції українського ринку крохмалю, види крохмалю, виробленого в Україні, кількість компаній, що працюють на ринку, питома вага виробництва крохмалю топ-3 компаніями, баланс вітчизняної та імпортної продукції на ринку у 2013 та 2017 рр., основна сфера застосування крохмалю , частка кукурудзяного крохмалю в експорті, країни, в які поставляється продукція, найперспективніший напрямок на ринку.

У матеріалі представлені дані щодо ринку крохмалопаткової продукції Росії у 2015 році. Розглянуто: основні складові крохмалопаткової промисловості Росії, основні види сировини для вироблення крохмалопродуктів, слабкі сторони ринку.

Збільшення ринку саме шоколадних кондитерських виробів цілком логічно веде за собою збільшення обсягів виробництва шоколадної глазурі. Щорічний приріст її обсягів дорівнює приблизно 25%. На вітчизняному "солодкому" ринку працює кілька великих постачальників глазурі. Серед найбільш значущих можна відзначити: ЗАТ "АВК", Шоколадна компанія "Мир", ЗАТ "Три ведмеді", ТОВ "БМБ Компаунд", ТОВ "Мультивіту" та ін. Один із лідерів на цьому ринку - найстаріший його гравець ЗАТ "АВК" . Але досить молода шоколадна компанія "Мир" поступово витісняє своїх конкурентів із перших позицій. За словами О. Туманової, директора з розвитку шоколадної компанії "Мир": "Шоколадна компанія "Мир" ще минулого року за обсягами виробництва розділила позицію лідера з компанією "АВК". А за обсягами продажів глазурі в Україні стала лідером на ринку". За даними виробників, залежно від виду продукції, питома вага глазурі становить від 10% (у пастильних виробах) до 27% (у м'яких цукерках, глазурованих шоколадом). У деяких цукерках вага глазурі сягає 45% ваги готового продукту. Оцінити точно ємність ринку шоколадної глазурі досить проблематично, тому що в офіційних джерелах вона проходить під єдиним кодом

На український ринок влітку 2006-го вийшов третій учасник з технологією виготовлення глазурі в краплях: "Шоколадна компанія "Мир" запустила в експлуатацію новий завод з випуску цієї продукції. Цього ж сезону компанія "БМБ Компаунд" модернізувала обладнання на підприємстві у м. Бровари Київської області, внаслідок чого його виробнича потужність зросла на 28%, крім того, компанією "АВК" запущено другу лінію з виробництва краплинної глазурі, інвестиції в проект склали близько $1 млн. Вважається, що краплинна глазур - більш прогресивний метод виготовлення шоколадних напівфабрикатів, На відміну від способу "монолітного" виробництва, при випуску сирних десертів, кондитерських і хлібобулочних виробів крапельна форма глазурі дозволяє скоротити час на підготовку до її використання, зменшити енерго- і трудомісткі витрати, точніше дозувати напівфабрикати, проте, на думку деяких керівників кондитерських фабрик, застосування краплинної глазурі загрожує крадіжкою цієї про дукції співробітниками. Продовжилося незначне зростання цін на глазур у 2005 р. Серед об'єктивних причин – подорожчання сировини та енергоносіїв. Проте ціни на продукт зросли непропорційно до зростання вартості витрат, оскільки це могло призвести до втрати ринкової частки. У серпні 2006 р. середні ціни на глазурі на ринку становили

Ділова активність ринку показує, що більшість новинок солодощів і сирних десертів виробляється з використанням глазурі (глазуровані цукерки, глазуроване печиво та бісквіти, вафельні батончики, глазуровані сирки та торти). Ринок глазурованих виробів формується у кількох напрямках, найбільш ємними є кондитерська промисловість та молочна: виробництво морозива та сирних десертів. При цьому на десерт-сегмент виробники глазурі покладають великі надії. У найближчий рік, за прогнозами операторів ринку, зростання попиту очікується саме в молочній галузі, тоді як у кондитерській промисловості попит стабілізується, та й можливостей реалізувати великі проекти в "солодкому" секторі у компаній, що спеціалізуються лише на випуску глазурі та шоколадних мас. щороку дедалі менше. Більшість кондитерських фабрик, а також великих холодокомбінатів використовують глазур власного виробництва. Продуценти глазурі покладають великі надії на дрібні та середні підприємства кондитерської галузі, що розвиваються, які не в змозі придбати дороге обладнання для виробництва якісної глазурі. Окремі виробники глазурі диверсифікують

Більшість кондитерських фабрик та великих холодокомбінатів використовує глазур власного виробництва, тому можливостей реалізувати великі проекти в секторі кондитерської промисловості у компаній, що спеціалізуються лише на випуску глазурі та шоколадних мас, з кожним роком дедалі менше. Натомість у молочній галузі найближчого року очікується зростання попиту на глазурі. Використання глазурі у різних галузях харчової промисловості. При виробництві морозива і його різноманітності застосування глазурі займає важливу роль. Вона в основному використовується в морозиві на паличці, морозиві "ріжок" і в склянці з добавкою глазурі (стружка або краплі). У кондитерській галузі понад 60% потреби в глазурі великі фабрики покривають власними силами, а частку дрібних і середніх підприємств, що закуповують готовий продукт, доводиться не більше

Зв'язатися з нами