1828

Огляд ринку виробництва хліба в міні-пекарнях Києва

Виготовлення хліба та хлібобулочних продуктів є важливою галуззю індустрії, адже вона забезпечує її продовольчу безпеку. На рівень споживання хліба в Києві впливають такі основні фактори, як динаміка кількості населення в столиці, а також державне управління ринку хліба.


Ринок виробництва хліба в міні-пекарнях Києва має високий рівень конкуренції і, як наслідок, низький показник концентрації.

Виробництво хліба в міні-пекарнях, не дивлячись на негативи, з якими зіткнувся ринок в 2015 році – вельми перспективний напрям діяльності. Найближчим часом – 2015-2018 роки, очікується консолідація ринку. При цьому лідери намагатимуться зміцнити свій вплив шляхом відкриття нових торгових точок, а також розширенням асортименту.

Більш докладно http://pro-consulting.ua/products/137076-analiz-rynka-proizvodstva-khleba-v-mini-pekarnyakh-kieva-2015-god.html

дивитися наступну новину

Інші новини

Зв'язатися з нами