Ринок м'ясної продукції та заморожених м'ясних напівфабрикатів – Pro-Consulting виступила з доповіддю на конференції «М'ясний бізнес & Соуси та приправи»
572

Ринок м'ясної продукції та заморожених м'ясних напівфабрикатів – Pro-Consulting виступила з доповіддю на конференції «М'ясний бізнес & Соуси та приправи»

11 квітня аналітик компанії Pro-Consulting Олексій Надводнюк виступив з доповіддю на тему «Основні тенденції ринку м'ясної продукції та заморожених м'ясних напівфабрикатів» на конференції «М'ясний бізнес & Соуси та приправи» 

Основні висновки презентації: 

  • У 2022 році особливої популярність набули консерви, їх активно купували як стратегічний запас на початку повномасштабного вторгнення та під час блекаутів восени-взимку 2022 р., як повноцінну альтернативу харчування с тривалим терміном зберігання при умові відсутності світла. 
  • Наразі найбільш популярними м`ясними продуктами серед населення залишаються ковбасні вироби, пропозиція яких широко охоплює різні цінові сегменти та задовольняє попит споживачів і по ціні, і по якості. 
  • Ціни на основні види м’яса мали тенденцію до зростання наприкінці 2023 року в середньому на 5-10% 
  • Основними споживачами українського м’яса нарізі які виступають ОАЕ та Нідерланди. 
  • Постійно зростаюча тенденція серед споживачів полягає в тому, що вони шукають способи заощадити час і полегшити приготування їжі. Це призводить до збільшення попиту на попередньо нарізане та мариноване м’ясо. 
дивитися наступну новину

Інші новини

Зв'язатися з нами