1682

Огляд ринку толокна і солоду

Дане дослідження розглядає поточний стан і потенціал ринку толокна і ферментованого солоду України. Толокно являє собою толчені пророщені зерна вівса і є дуже корисними продуктом для здоров'я споживачів. Ферментований солод –  порошок з пророщених зерен жита, який застосовується, головним чином, при виробництві житнього хліба (Бородінського, Карельського та інших), а також квасу.

Була проведена оцінка обсягу ринку, виділені ключові виробники по кожній з досліджуваній позиції. На сьогодні виробництво ні толокна, ні ферментованого солоду, не є масовим, через відсутність обізнаності споживачів про продукцію. У дослідженні виділені перспективи продукції в Україні та проведена оцінка сукупності потенційних споживачів. Також розроблена схема просування продукції з урахуванням можливих покупців і їх потреб.

Детельніше  http://pro-consulting.ua/products/136977-analiz-rynka-tolokna-i-fermentirovannogo-soloda-ukrainy-2015-god.html


дивитися наступну новину

Інші новини

Зв'язатися з нами