in stock

Аналіз ринку толокна і ферментованого солоду України. 2015 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Травень 2015 року
Кількість сторінок:  23, Arial, 1 интервал, 10 шрифт
Графіків і діаграм: 13
Таблиць: 13
Спосіб оплати: готівковий/безготівковий розрахунок, в тому числі банківською карткою, передоплата
Спосіб отримання:  електронною поштою або кур'єром
Мова звіту: російська
7000 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Ринок толокна і житнього солоду в Україні на сьогодні перебуває на початковій стадії. Якщо у випадку толокна це через невисоку популярність продукції і невеликої кількості операторів, то у випадку з ферментованим солодом ситуація інша. На сьогодні солод, який виробляється в Україні, практично повністю переходить виробникам житнього хліба та квасу. Можна констатувати низький рівень розвитку саме ринку В2С і низького попиту на солод серед кінцевих споживачів. Ринок толокна в Україні формується головним чином за рахунок внутрішнього виробництва. Ринок ферментованого солоду в Україні розвинений більш значно, в основному через ширину застосування даного продукту.

Детальний зміст:

1. Загальна характеристика ринку солоду і толокна України
1.1 Аналіз тенденцій розвитку ринку в 2013 - 2014 рр.
1.2 Загальні показники ринку, розрахунок ємності ринку в 2013 - 2014 рр.
1.3 Сегментування і структурування ринку 
2. Динаміка виробництва і реалізації продукції в 2013 - 2014 рр.
3. Основні оператори ринку
3.1 Основні виробники на ринку та їх опис
3.2 Сегментування і структурування основних операторів ринку ( по сегментах, групах, спеціалізації та регіонально)
3.3 Оціночні долі ринку основних операторів
3.4 Ступень конкуренції та ризики
4. Зовнішня торгівля на ринку
4.1 Експорт продукції у 2013-2014 рр.
4.2 Імпорт продукції у 2013-2014 рр.
5. Ціна та ціноутворення на ринку 
5.1 Динаміка цін на продукцію у 2013 - 2014 рр.
5.2 Опис факторів які впливають на формування ціни, структура
6. Споживання продукції на ринку
6.1 Вподобання споживачів відносно продукції, портрет споживача 
6.2 Сегментування і структурування споживання
7. Висновки і рекомендації. Прогнозні показники розвитку ринку на 2015-2018 рр.
8. Інвестиційна привабливість галузі, %
8.1 SWOT - аналіз ринкового напрямку
8.2 Ризики та бар’єри входження на ринок

Перелік таблиць:

1. Обсяг ринку толокна України, у натуральному вираженні, тонн
2. Обсяг ринку ферментованого солоду України, у натуральному вираженні, тонн
3. Динаміка виробництва і реалізації толокна в Україні у 2013-2014 рр.
4. Динаміка виробництва ферментованого солоду в Україні у 2013-2014 рр.
5. Основні виробники та дистриб'ютори толокна і ферментованого солоду на українському ринку
6. Сегментування операторів ринку толокна і ферментованого солоду України за товарною ознакою
7. Експорт ферментованого солоду з України, у натуральному вираженні, т
8. Динаміка основних показників імпорту ферментованого солоду в Україну за 2013-2014 рр.
9. Середні ціни операторів на толокно, ₴ за 100 грамм
10. SWOT- аналіз ринку толокна і ферментованого солоду в Україні
11. Основні параметри оцінки конкурентного середовища на ринку
12. Оцінка конкурентного середовища на ринку толокна і ферментованого солоду України
13. Результати оцінки конкурентного середовища на ринку толокна і ферментованого солоду України

Перелік графіків і діаграм:

1. Сегментація ринку ферментованого солоду в Україні
2. Сегментація ринку толокна в Україні
3. Географічна сегментація операторів ринку толокна і ферментованого солоду України
4. Частки основних операторів ринку толокна
5. Частки основних операторів ринку ферментованого солоду, %
6. Географічна структура імпорту ферментованого солоду в Україну в 2013-2014 рр., у натуральному вираженні, %
7. Структура імпорту ферментованого солоду по операторах у 2013-2014 рр., у натуральному вираженні, %
8. Структура витрат у собівартості товарів, %
9. Виробництво продукції із застосуванням ферментованого солоду в Україні у 2013-2014 рр., у натуральному вираженні
10. Структура споживання толокна за видами зерна, що використовується 
11. Прогнозна динаміка обсягу ринку толокна в Україні на 2015-2018 рр.
12. Прогнозна динаміка обсягу ринку ферментованого солоду в Україні на 2015-2018 рр., т
13. Прогнозна динаміка виробництва товарів з використанням ферментованого солоду на 2015-2017 рр., у натуральному вираженні

Зв'язатися з нами