in stock

Аналіз ринку виробництва хліба в міні-пекарнях м. Києва. 2015 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Липень 2015 року
Кількість сторінок:  17, Arial, 1 интервал, 10 шрифт
Графіків і діаграм: 6
Таблиць: 7
Спосіб оплати: готівковий/безготівковий розрахунок, в тому числі банківською карткою, передоплата
Спосіб отримання:  електронною поштою або кур'єром
Мова звіту: Російська
5700 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Виготовлення хліба і хлібобулочних продуктів є важливою галуззю промисловості, адже вона забезпечує їх продовольчу безпеку. На рівень споживання хліба в Києві впливають такі основні фактори як динаміка кількості населення в столиці, а також державне управління ринку хліба.

Ринок виробництва хліба в міні-пекарнях Києва має високий рівень конкуренції і, як наслідок, низький показник концентрації.
Виробництво хліба в міні-пекарнях, не дивлячись на негативи, з якими зіткнувся ринок в 2015 році - вельми перспективний напрям діяльності. Найближчим часом - 2015-2018 роки, очікується консолідація ринку. При цьому лідери спробують зміцнити свій вплив шляхом відкриття нових торгових точок, а також розширенням асортименту.

Детальний зміст:

1. Загальна характеристика ринку хліба у м. Київ
1.1 Загальні тенденції ринку хліба і оцінка сировинної бази ( оціночно)
2. Основні оператори ринку 
2.1 Основні оператори ринку і їх опис
2.2 Сегментація та структурування основних операторів ринку ( за сегментами, спеціалізацією)
2.3 Долі ринку основних операторів ( оціночно)
3. Ціна і ціноутворення на ринку
3.1 Ціна на даний момент
3.2 Опис факторів які впливають на формування ціни, структура
4. Канали збуту продукції на ринку
5. Асортимент продукції яка представлена на ринку
6. Висновки і рекомендації. Прогнозні показники розвитку ринку на 2015-2018 рр.
7. Інвестиційна привабливість галузі
7.1 SWOT-аналіз ринкового напрямку
7.2 Ризики та бар’єри входження на ринок

Перелік таблиць:

1. Структурування міні-пекарень у м. Київ за кількістю закладів 
2. Географічне розподілення міні-пекарень у м. Київ
3. Асортиментний ряд, рітейл-оператори на ринку хліба у м. Київ
4. SWOT-аналіз ринку хліба у міні-пекарнях м. Києва ( з погляду діючих операторів)
5. Основні параметри оцінки конкурентного середовища на ринку хліба у міні-пекарнях м. Києва 
6. Оцінка конкурентного середовища на ринку хліба у міні-пекарнях м. Києва 
7. Результати оцінки конкурентного середовища на ринку хліба у міні-пекарнях м. Києва 

Перелік графіків і діаграм:

1. Долі ринку основних операторів у 2015 році, %
2. Динаміка цін на хліб пшеничний ( 1 сорту) в м. Києві за 2015 рік, ₴/кг
3. Динаміка цін на хліб житній / житньо-пшеничний в м. Києві за 2015 рік, ₴/кг
4. Динаміка цін на борошно пшеничне вищого сорту в м. Києві за 2015 рік, ₴/кг
5. Структура збуту хліба в міні-пекарнях м. Києва, %
6. Співвідношення різних сортів хліба у споживанні м. Київ

Зв'язатися з нами