in stock

Аналіз ринку овочевої консервації України. 2014 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Грудень 2014 року
Кількість сторінок:  8, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт
Графіків і діаграм: 8
Таблиць: 1
Спосіб оплати: готівковий/безготівковий розрахунок, в тому числі банківською карткою, передоплата
Спосіб отримання:  електронною поштою або кур'єром
Мова звіту: російська
2300 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Розвиток ринку овочевої консервації має хвилеподібний характер. Основними факторами впливу є культура споживання, рівень добробуту населення, розвиток сільського господарства, процеси урбанізації і зміна ритму життя. У структурі виробництва овочевої консервації, найбільша частка припадає на томати і томатні пасти. Розподіл імпортної та вітчизняної продукції на ринку характеризується відносно рівними частками. На ринку функціонує велика кількість операторів, виробничі потужності сконцентровані в Миколаївській, Черкаській, Херсонській, Одеській областях.

Детальний зміст:

1. Ємність ринку овочевої консервації України та загальні тенденції його розвитку
2. Структура ринку овочевої консервації України
3. Зовнішньоекономічна діяльність на ринку овочевої консервації України
4. Оператори ринку овочевої консервації України
5. Споживчі вподобання на ринку овочевої консервації України
6. Висновки і прогнози розвитку ринку овочевої консервації України

Перелік таблиць:

1. Динаміка ємності ринку овочевої консервації в Україні у 2010- 9 міс. 2014 рр., у натуральному вираженні, тис. тонн

Перелік графіків і діаграм:

1. Динаміка ємності ринку овочевої консервації в Україні у 2010-9 міс. 2014 рр., у натуральному вираженні, тис. тонн
2. Структурування виробництва овочевої консервації у розрізі сегментів в Україні станом на 2013 р., у натуральному вираженні, %
3. Структура ринку овочевої консервації в Україні у розрізі вітчизняної та імпортованої продукції за 2010- 9 міс. 2014 рр., у натуральному вираженні, %
4. Структура експорту консервованих овочів у 2013- 9 міс. 2014 рр., у натуральному вираженні, %
5. Структура імпорту консервованих овочів у 2013- 9 міс. 2014 рр., у натуральному вираженні, %
6. Основні внутрішні виробники консервованих овочів в Україні у 2013 р., у натуральному вираженні, %
7. Структурування споживацьких вподобань відносно традиційної плодоовочевої консервації в Україні за 9 міс. 2014 р., балл*
8. Прогнозні показники ємності ринку овочевої консервації в Україні на 2014-2017 рр.,  у натуральному вираженні, тис. тонн

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами