in stock

Бізнес-план відкриття міні-броварні

Загальна характеристика
Дата підготовки: Червень 2019 року
Кількість сторінок: 67 сторінок, в тому числі 26 таблиць, 26 рисунків
Спосіб оплати: безготівковий / готівковий розрахунок, 100% передоплата
Спосіб отримання: в електронному вигляді Word + фінансова модель в Excel
20999 грн.
  • Ви можете замовити адаптацію цього проекту: рік, масштаби, географія
  • Ви можете замовити бізнес-план іншого проекту - перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити дослідження ринку для вашого бізнесу

Концепція проекту:

Пиво продовжує залишатися одним з найулюбленіших напоїв українців, однак, культура його вживання останнім часом змінюється. Якщо раніше більшість наших співвітчизників не надавали особливого значення смаковими якостями пінного, то з появою на ринку невеличких пивоварень, що виготовляють напої за ексклюзивними рецептами, все більше покупців відмовляються на їх користь від масового продукту великих пивзаводів. Сьогодні для багатьох пиво – це не просто засіб для втамування спраги або зняття похмільного синдрому, але і незмінний атрибут відпочинку в затишній обстановці і в хорошій компанії.
Задовольнити запит значної частини суспільства на якісне пиво можна шляхом реалізації бізнес-плану відкриття міні-броварні, що розроблений аналітиками компанії Pro Capital Investment. Даний проект якнайкраще підходить підприємцям-початківцям, оскільки не вимагає значних матеріальних і людських ресурсів для організації невеликого виробництва і фірмового магазину при ньому.
Свіжозварений хмільний напій, приготований за баварським рецептом, приречений на популярність у пивних гурманів, що проживають у районі розміщення міні-броварні, а також їх гостей. Тому, у разі чіткого виконання всіх пунктів бізнес-плану, інвестор швидко стане власником підприємства, що стабільно працює і приносить прибуток завдяки наявності постійних та дуже лояльних покупців.

 

Зміст:

1. Резюме проекту
2. Опис проекту
3. Характеристика цільового ринку
3.1 Загальні тенденції ринку пива в Україні
3.2 Конкуренція на українському пивному ринку
4. Виробничий план
4.1 Місцерозміщення об’єкта реалізації проекту
4.2. Опис виробничого процесу та продукції за проектом
4.3 Характеристика продукції
5. Організаційний план
5.1. Сітковий графік реалізації проекту
5.2. Необхідний персонал та кадрова політика за проектом.
6. Маркетинговий план
7. Інвестиційний план
7.1. Загальна вартість проекту. Джерела фінансування
7.2. Необхідне обладнання для реалізації проекту
8. Фінансовий план проекту
8.1. Основні параметри діяльності
8.2. Вихідні дані для розрахунків та їх аргументація
8.3. Прогноз продажів за проектом
8.4. Формування прибутку за проектом
8.5. Звіт про рух грошових коштів
9. Аналіз ефективності проекту
9.1. Аналіз прибутковості проекту
9.2. Показники інвестиційної привабливості проекту: NPV, IRR, PI, DPP
10. Аналіз ризиків
10.1. Факторний аналіз ризиків проекту
10.2. Стратегія зниження ризиків
10.3. SWOT-аналіз
11. Висновки

Перелік таблиць:

Таблиця 1. Найбільші міні-броварні в м. Київ та м. Бровари
Таблиця 2. Структура виробництва пива за проектом
Таблиця 3. Графік вкладення коштів за проектом
Таблиця 4. Штатний розпис за проектом
Таблиця 5. Напрямки інвестування
Таблиця 6. Виробниче обладнання за проектом
Таблиця 7. Обладнання пивного магазину за проектом
Таблиця 8. Загальні параметри за проектом
Таблиця 9. Параметри роботи закладу
Таблиця 10. Оподаткування за проектом
Таблиця 11. Витрати сировини на виготовлення 1 л пива
Таблиця 12. Інші витрати
Таблиця 13. Розрахунок амортизаційних відрахувань за проектом
Таблиця 14. План продажів за проектом
Таблиця 15. Звіт про прибутки та збитки
Таблиця 16. Графік надходження коштів за проектом
Таблиця 17. Операційні витрати за проектом
Таблиця 18. Сумарна величина інвестиційних витрат за CAPEX
Таблиця 19. Звіт про рух грошових коштів
Таблиця 20. Формування прибутку за проектом
Таблиця 21. Прибутковість за проектом
Таблиця 22. Інвестиційні показники ефективності
Таблиця 23. Характеристика компонентів ризику
Таблиця 24. Основні види ризиків для проекту
Таблиця 25. Оцінка рівня ризику
Таблиця 26. SWOT-аналіз проекту

Перелік графіків і діаграм:

Рисунок 1. Основні задачі проекту
Рисунок 2. Об’єми виробництва пива в Україні за 2013-2018 рр., млн. дал.
Рисунок 3. Споживання пива в країнах Європи в 2017 році, л/чол. в рік
Рисунок 4. Структура упаковок, в які розливається пиво в Україні
Рисунок 5. Структура виробників пива в Україні
Рисунок 6. Індекс споживчих настроїв в Україні протягом 2018 року
Рисунок 7. Компанія Ab InBev Efes в Україні
Рисунок 8. Завод «Оболонь» в Києві
Рисунок 9. Завод Carlsberg Ukraine
Рисунок 10. Місце розміщення проекту
Рисунок 11. Різноманіття елю
Рисунок 12. Німецьке лагерне пиво Schwarzbier
Рисунок 13. Американське «парове» пиво (steam beer)
Рисунок 14. Технологічна схема виробництва пива на власній пивоварні
Рисунок 15. Світле пиво
Рисунок 16. Темне пиво
Рисунок 17. Напівтемне пиво
Рисунок 18. Структура інвестиційних витрат по проекту
Рисунок 19. Структура операційних витрат
Рисунок 20. Формування прибутку за проектом
Рисунок 21. Розмір валової виручки та маржі валового прибутку за проектом
Рисунок 22. Розмір чистого прибутку та рентабельності продажів за проектом
Рисунок 23. Внутрішня норма дохідності проекту
Рисунок 24. Дисконтований період окупності проекту
Рисунок 25. Прибутковість проекту
Рисунок 26. Рентабельність проекту

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами