Дата підготовки: | Січень 2023 року |
Кількість сторінок: | 40, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 13 |
Таблиць: | 4 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | українська, російська, англійська |
1 Методика дослідження та загальна характеристика стану країни з початку війни
1.1 Методологія дослідження
1.2 Загальні фактори впливу на ринки
2. Оцінка стану ринкових систем за методологією EMSMA
2.1 М’ясомолочне виробництво
2.1.1 Яловичина
2.1.2 Свинина
2.2. Молоко та продукти його переробки
2.3. Птиця
2.4. Овочі
2.5 Фрукти та ягоди
2.6 Кондитерські вироби
2.6 Крафтові вироби
3. Загальні висновки щодо підтримки бізнесу за даними опитування
Додаток
1. Обсяги поголів’я ВРХ, свиней та птахів в Україні, 2020-2022 рр., тис. голів
2. Динаміка ємності ринку м'яса птиці в Україні в 2016-2022 рр., в натуральному вираженні, тис. тонн
3. Динаміка ємності ринку яєць в Україні в 2016-2022 рр., в натуральному вираженні, млн шт.
4. Ємність ринку овочів у 2016-2021 роках у натуральному вимірі, тис. тонн
1 Прямі втрати сільського господарства від війни станом на вересень 2022 року, %
2 Виробництво яловичини та телятини по регіонах України у 2021 році (всі господарства), в натуральному вимірі, %
3 Виробництво свинини по регіонах України у 2021 році (всі господарства), в натуральному вимірі, %
4 Регіональна структура виробництва молока в Україні, 2021 р., у натуральному вимірі, %
5 Індекс цін на яйця порівняно з груднем попереднього року
6 Орієнтовна структура переваг фермерів та підприємців щодо вибору комбікорму за ціновим сегментом, %
7 Сегментація ринку м'яса та м'ясопродуктів за розміром компаній (Великі, Середні, Малі, Мікро) у 2021 році, кількість компаній, %
8 Сегментація підприємств м’ясної промисловості за кількістю голів у 2021 році, кількість компаній, %
9 Сегментація ринку м'яса птиці та продуктів переробки за основними категоріями (м'ясо/переробка) у 2021 році, в натуральному вираженні, % - за обсягом виробництва
10 Сегментація виробництва м’яса птиці за джерелами сировини (підприємства/господарства) у 2021 році, в натуральному вимірі, %
11 Виробництво овочевих культур по регіонах України у 2021 році (всі господарства), в натуральному вимірі, %
12 Виробництво картоплі по регіонах України у 2021 році (всі господарства), в натуральному вимірі, %
13 Структура виробників кондитерських виробів в Україні, в натуральному вимірі, %