Розробка і супровід програм підвищення енергоефективності бізнесу

Компанія Pro-Consulting пропонує Вам свої послуги з розробки і супроводження програми впровадження енергозберігаючих технологій і підвищення енергоефективності бізнесу. 

Разом з нашими партнерами, інжиніринговими та енергосервісними компаніями, компанія Pro-Consulting розробить комплекс заходів, направлених на зменшення витрат електроенергії, газу, тепла на Вашому підприємстві, проведе енергоаудит і впровадить систему енергоменеджменту. Ми створимо і допоможемо реалізувати програму економії енергозатрат для Вашої компанії, яка не тільки скоротить витрати енергоресурсів, але й підвищить рентабельність і конкурентоспроможність бізнесу.

Спеціалісти компанії Pro-Consulting здійснюють:

енергозбереження

Таким чином, в результаті проведених робіт Ви отримаєте програму енергозбереження і необхідні ресурси для її реалізації.

При замовленні послуг з розробки і супроводження енергозберігаючих проектів  Ви можете стати учасником Програми Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) «Ділові консультаційні послуги» (Business Advisory Services Programme). У рамках даної програми існує можливість часткової компенсації витрат замовника на освоєння і впровадження енергозберігаючих технологій, проведення енергоаудиту та інші консультаційні роботи з боку ЄБРР у розмірі до 75% від загальної вартості консультаційних послуг, але в межах до 10 тис. євро.

Щоб замовити послуги з розробки програми енергозбереження для Вашої компанії, зв’яжіться з нашими спеціалістами за телефоном:
(044) 591 52 53
або надішліть запит в електронному вигляді: 
finconsult@pro-consulting.ua 

Замовити підготовку інвестиційної документації, а також придбати готовий проект, Ви можете, використовуючи електронну адресу info@pro-consulting.ua або здійснивши дзвінок на +38 (044) 233-34-32

Зв'язатися з нами